Benim gibi su içince midesi bulanan var mı?

bana su bazen akvaryum gibi kokuyor...
benimde o zaman midem bulanır...

genelde hamilelerden duyardım bu şikayeti ama?
şaşırdım. suyun yerini tutmaz belki ama bol sıvı tüket. direncin düşmesin.
bi de arkadaşların dediği gibi. bi dikişte bitirmek zorunda değilsin ki. yudum yudum. gün içinde bikaç litreyi çoktan bulur zaten..

bi yudum dahi içsem öle oluyo anlatamıyorum sanırım.... ölecek gibi deil tabi ama asabımı bozuyo yani.

benimde hamıleyken oldu bu durum ve hala da var...gerçi hamılelikteki gibi şiddetli deil ama kaldı biraz bulantı...

hamileliğimi hatrladım birden..ne kötüydü ya suya kanmışken bi yudum dahi içememek:S

konu hortlamışken yazayım bari, öğrendim işin aslını. gittim bir diyetisyene sordum.
dediğine göre, hani yemek yiyemeyenlerde olan anoreksiya mı ne bi hastalık var, yedikleri an kusuyorlarmış. ben de meğerse su anoreksiyası sınırına gelmişim. o kadar az su içiyomuşum ki artık vücudum suyu fazlalık olarak görüp dışarı atmaya çalışıyormuş. mide bulantısı bundan olurmuş. sabah kalktıktan itibaren su içmemi söyledi bana. yoksa çok daha beter duruma gelebilirmişim. ondan beri her sabah dayıyorum suyu kafama, artık eskisi kadar bulanmıyor midem hakikaten. ve kışın zerre susamayanben artık susuyorum gün içinde. benzer rahatsızlığı çeken arkadaşlara duyrulur.

bende gün içinde deilde sabahları hiç içemiyordum bulantıdan.bendede bunun başlangıcı olabilirmiş demekki..ama artık her sabah koca bi bardak elma sirkeli su içiyorum kalkar kalkmaz gerçekten artık o kadar midem bulanmıyor benimde...demekki vücudum suyu artık fazlalık olark görmüyor,
teşekkürelr cnm bilgilendirdiğin için

benimde hamıleyken oldu bu durum ve hala da var...gerçi hamılelikteki gibi şiddetli deil ama kaldı biraz bulantı...

merhabalar ya bende 10 haftalık hamileyim ve günde 2 litre su içmekten bahsediyorlar ama su içince inanılmaz midem bulanıyor :84: siz nasıl geçirdiniz bu dönemleri yardımcı olursanız sevinirim

bende hiç su içemiyorum nefret ediyorum su içmekten.
çok tuhaf ama öyle.
ilaç bile içsem başka bir şeyle içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…