Benim Gibi Sezeryanla Doğum Yapanlar Size de Kum Torbası Koydular mı

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
arkadaşlar sezeryanla doğum yapmış birisi olarak şunu merak ediyorum , kimisi diyor kum torbası koydular bir diğeri diyor koymadılar .. acaba genel anestezi olanlar kum torbasını baygın oldukları için hatırlamıyorlar mı ? yani böyle bir durum var ise 2. doğumumda genel anesteziyi tercih ederim . ben spinal anesteziyle sezeryan oldum , sonrasında ameliyattan çıkar çıkmaz taze dikişin üzerine kum torbası bana işkence gibi geldi. çoook canım yanmıştı düşününce ürküyorum..

güzelim bu kum torbasını ameliyattan çıkar çıkmaz yoğun bakımda koyuyorlar yaklaşık 3-4 saat kadar kalıyor. Galiba içerde ki kanın ağırlık yoluyla boşalması için koyuyorlarmış. bak sende hatırlamıyorsun belki de sana da koydular.. sadece kum torbası olsa neyse , birde aynı anda hemşire elini alttan sokuyor ve o dikişin üzerine bastırıp kanı boşaltmaya çalışıyor (( yemin ediyorum bu beni çok ürkütüyor .

canım bende epidural sezeryan yoluyla doğum yaptım ama kum torbası koyulmadı. sadece ameliyattan çıktıktan 1 -2 saat sonra hemşire gelip karnımı biraz bastırmıştı. epey canım acımıştı

Canım,,, banada ilk doğumumda genel anestezi ile olmuştum kum torbası uyandığımda vardı acı hissettiğim için kaldırmalarını istemiştim hemen almışlardı,,,ama ikinci doğumum spinalle oldu kum torbası falan koymadılar ve daha çabuk iyileşmiştim,,,

benim genel anesteziyle oldu. kum torbası koydular banada ama hiç hissetmedim. varlığı yokluğu birdi. ağrı kesicilerden heralde anlamadım acı felan.

ben de genel anesteziyle sezeryan oldum.kum torbası koydular.hiç canım falan da yanmadı.öle karnıma falan da bastırmadılar neden acaba?kuzenim de sezeryan olmuştu ona kum torbası koymamışlar ama karnına bastırmışlar içerdeki kan temizlensin diye.o da çok canının yandığını söylemişti.

bende genel anestezıyle sezeryan oldum kum torbası koymuslardı fakat ben hıc acı hıssetmedım sadece orda bır agırlıgın oldugunu hıssettım.oysa dogumdan once nasıl korkutuyorlardı o kum torbası cok canını yakıyor dıye.bu arada spınal sezeryan nasıl oluyor kızlar

Ben epiduralli sezeryan oldum,kum torbası konmadı,kimsede gelip karnıma bastırmadı..

ben de genel anesteziyle oldum ve kum torbası olayını ilk kez duyuyorum bana konmadı, o ne ya çok şaşırdım walla. hemşire sonradan gelip biraz bastırdı bana da ara sıra ovalamamı söyledi o da içimin boşalması için değil rahimin toparlanması içinmiş

bende genel anestezi ile ameliyat oldum kum torbası koymadılar, bastırmadılar ama arkadaşıma koymuşlar başka hastanede çok ağrı yaptığını söylemişti hastaneye göre değişiyor sanırım

ben genel anestezıyle dogum yaptım ve bana kum torbası koydular uyanır uynamaz faydası oluyor tabıkıde gobegın ınmesın ve sarkmamasına yardımcı oluyor

bende genel anesteziyle doğum yaptım kum torbası koymadılar ve hemşirede gelip karnıma bastırmadı her hastane farklı demek ki

ben de 2 doğumumu genel anesteziyle yaptım ve kum torbası koyulmadı karnımada bastırılmadı..

benim doğumumda hem kum torbası koydular hem de karnıma bastırdılar kum torbası dayananılabilecek bişeydi ama karnıma bastırdıklarında öleceğimi sanmıştımmmmmmmmmmmm

ben ıkı dogum yaptım,ilki epidural,ıkıncı genel anestezi ne kum torbası koydular ne karnıma bastırdılar.işkence gıbı,sızden duyuyorum,sasırdım.

banada koydular uyandığımda karnım kum torbası vardı hatta hemşireye yarı baygın sordum bebk doğmadımı diye .):)

Ah arkadaşlar kum torbası koyulmayanlar ne şanslısınız . geceden ertesi öğlene kadar sancı çekip açılma olmadığı için acil ameliyata aldılar sonrasında tekrar acı çektim ( Şu an düşünüyorum , ya inanın o kadar sancı dikişler aklıma gelmiyor da , kum torbası + hemşirenin elle bastırıp alttan elini sokması beni bitirdi .. o yüzden 2. doğumumda bu acıyı çekmek istemiyorum. Bu arada doğumumu Ankara Gata da yaptım . Allah herkese sıkıntısız kolay hayırlı doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…