Kardio yapmadan göbek egzersizleri malesef bir işe yaramaz. Öncesinde yarım saatlik tempolu bir yürüyüş, koşu ya da bisiklet egzersizi yapabilirsiniz. Kalp atışlarınız hızlanmadığı ve en az 20 dakika hızlı kalmadığı sürece yapılan spor hiç bir işe yaramaz.Gobek egzersizi yapiyorum hemde hergun bitane cocugum var yillar ca hep standart kilom ve goruntum vardi bi turlu alisamadim isin kotu yanida het gecen gun morelim bozuluyo cunku ben zaman gectikce umutlabiyorum iner die ama malesef hic dwgisim yok
Kardio yapmadan göbek egzersizleri malesef bir işe yaramaz. Öncesinde yarım saatlik tempolu bir yürüyüş, koşu ya da bisiklet egzersizi yapabilirsiniz. Kalp atışlarınız hızlanmadığı ve en az 20 dakika hızlı kalmadığı sürece yapılan spor hiç bir işe yaramaz.
Benim cok ama sekiz ay biticek kilo larin hepsini bende vrrdim ama bilmiyom ust bas bile almadim dogumdan beri iner diye kaldi napicamBende 2 ay önce dogum yaptim 22 kilo almistim 18 kilo verdim 2 hafta icinde , aynen bende zayifim ama göbegim ni türlü gitmiyor bende senin gibi göbegimi sakliyorum. Spordan baska care yok canim galiba.
Hemde cok catlak ama siste ayni zamandaAllah allah bende 14 ay once yaptim dogum ve baya zayif bi insanim baslarda banada tuhaf geliyodu ama zamanla toparlanip eski halini aldi..Catlaginiz falan var mi yani sarkmis olabilir en fazla neden buyuk kalsin ki
Canim daha 8 ay için cok normal sıkma canını şimdiden. Sporda yapiyormussun ne güzel. Spora devam et normal gündede siki bir korsa giy gercekten faydasi oluyor. Ve vücut anca kendini topluyor 1-2 senede üzülme.Benim cok ama sekiz ay biticek kilo larin hepsini bende vrrdim ama bilmiyom ust bas bile almadim dogumdan beri iner diye kaldi napicam