• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olan hic var mi?

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Bayanlar merhaba, yine bir kil tuy derdi...
18 yasindayim ve bacaklarimi hic almadim, sadece kol alti ve genital boyleyi aliyorum..

Bacaklarimi almama sebebim, cok fazla olmamasi ve annemde almama karsi cikmisti zamaninda.

Bacaklarim tamamen temiz degil kendiliginden fakat cok ta yok, olanlar da uzun amaa..

Acik giymedigim icin sorun olmuyor ama deniz falan derken aliyim mi almiyim mi diye kararsiz kaldim, aldiktan sonra fazlalasir mi?
Ya da bir sene bekleyip lazer mi yaptirsam, daha cabuk sonuc verir diye?
Sizce bacaklarimi hic almadigim icin lazer daha iyi sonuc verir mi? Arada bu konuyla alakali topicleri okudugum icin, lazerin cesitleri oldugunu ogrendim, sizce hangisi en etkili? Istanbulda, cok iyi dediginiz bir yer var mi?
Tecrubelerinize guveniyorum bayanlar, simdiden tesekkurler..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu yaşa kadar nasıl almadın
Lazer koyu renkler için eğer değilse bi işe yaramaz
Epilatörle al azaltır inceltir ve geç çıkartır

18 yasindayim ve bacaklarimi hic almadim, sadece kol alti ve genital boyleyi aliyorum..

Bacaklarimi almama sebebim, cok fazla olmamasi ve annemde almama karsi cikmisti zamaninda.

Bacaklarim tamamen temiz degil kendiliginden fakat cok ta yok, olanlar da uzun amaa..

Acik giymedigim icin sorun olmuyor ama deniz falan derken aliyim mi almiyim mi diye kararsiz kaldim, aldiktan sonra fazlalasir mi?
Sizce bacaklarimi hic almadigim icin lazer daha iyi sonuc verir mi? Arada bu konuyla alakali topicleri okudugum icin, lazerin cesitleri oldugunu ogrendim, sizce hangisi en etkili? Istanbulda, cok iyi dediginiz bir yer var mi?

epilatörle al bence, o kadar bile yok diyosan, sarartmayı dene

benımde bacaklarımda yok gıbıdır,genç kızkende yok gıbıydı..

yerı geldı epılasyon aletiyle aldım,yerı geldı hızlı hızlı jıletede vurdum..

hıc öyle çoğalma falan olmadı..10 yada daha fazla senedır alıyorum..

bacaklar ıcın lazere gıtmekte buyuzden bana fazla lüks..

ıkı tane kılı tuyude alıver noolcak derım..

koltuk altı ve bıkını bolgesı ıcınse lazer ıhtıyac bence..

Bu yaşa kadar nasıl almadın
Lazer koyu renkler için eğer değilse bi işe yaramaz
Epilatörle al azaltır inceltir ve geç çıkartır

Goren ne kadar az var diyor, olanlar ince ama uzun, kil koku cok az, epilator tamamen bitirmez ama degil mi? Igne yaptirsam iyi olmaz mi peki?

Epilatörle sürekli alırsan çok azaltıyor zaten çok geç çıkıyor
İğneli çok acılı ve çok uzun sürer dakika üzerinden hesaplamdığı için maliyetimde çok olur

Ben de şaşırdım bu zaman kadar almamış olmana, mezuniyetin falan olmadı mı? ya da denize girerken falan, az da olsa insanı huzursuz eder, epilatorle alabilirsin gercekten azaltıyor ve geç çıkıyor, ağda da kullanabılırsın. Lazer için tuylerın siyah veya sanırım koklerının kalın olması mı gerekiyormuş ne, öyle daha kesın souc veriyormuş, ben de seneye başlayacağım inşallah lazere.

Son düzenleme:
Ben de şaşırdım bu zaman kadar almamış olmana, mezuniyetin falan olmadı mı? ya da denize girerken falan, az da olsa insanı huzursuz eder, epilatorle alabilirsin gercekten azaltıyor ve geç çıkıyor, ağda da kullanabılırsın. Lazer için tuylerın siyah veya sanırım koklerının kalın olması mı gerekiyormuş ne, öyle daha kesın souc veriyormuş, ben de seneye başlayacağım inşallah lazere.

Ben tamamen bitmesini istiyorum ama hic dokunmak istemiyorum ilerde bacaklarima.... Epilatorle alinca kil donmesi yapiyormus diye duydum, bir de onunla ugrasmayayim

Ben 16 yaşında almaya başlamıştım 14 yaşında az az vardı jilet vuruyordum etek çok giyen biri olduğum içim ağdaya da cesaret edemiyordum sonra ağda yapmaya başladım 16 yaşında daha sonra 20 yaşında epilatöre başladım başlarda acıtıyor gibi ama pes etmemek lazım zaten 10 dk içerisinde uyuşuyor alışıyorsunuz sonra sonra çok rahat oluyor ve geç çıkıyor. Ama onun için biraz uzamasını beklemeniz lazım kısayken alırsanız kökleri batık olur ya da biraz kısayken akacaksınız da sonrasında kese yapın banyoda bacaklarınıza. Bence geç bile kalmışsınız güneşte filan da parlıyor benim epilatörle aldıktan sonra azcık bazı yerlerde kısa kalmış akşam eve gidene kadar ondan bile rahatsız oldum etek de giymiştim.

Ben tamamen bitmesini istiyorum ama hic dokunmak istemiyorum ilerde bacaklarima.... Epilatorle alinca kil donmesi yapiyormus diye duydum, bir de onunla ugrasmayayim

Yok canım ben uzun zamandır alıyorum kıl dönmesi falan olmadı hiç, batık olabilir onu da kese yaparak çözebilirsin, bir şekilde alman gerek nasıl kısa bir şey giyeceksin veya denize gideceksin ki. Tüy dökücü falan kullanabilirsin. Tabi ki yine de senin kararın lazeri beklemek falan isteyebilirsin ama bence giç bir etkisi olmaz alıp almamanın

bacaklarini sir agdayla al uzerine limonlu tuz sur ucgun 1 saat bekle yika tuylerin hic kalmaz ben biyiklarima denedim kalmadi

Yok canım ben uzun zamandır alıyorum kıl dönmesi falan olmadı hiç, batık olabilir onu da kese yaparak çözebilirsin, bir şekilde alman gerek nasıl kısa bir şey giyeceksin veya denize gideceksin ki. Tüy dökücü falan kullanabilirsin. Tabi ki yine de senin kararın lazeri beklemek falan isteyebilirsin ama bence giç bir etkisi olmaz alıp almamanın

O zaman epilatore basliyorum, ben normalde kisa hic giymem giysem bile ten rengi corap giyerim onda belli olmaz, denize girmedigim icin ciplak bacakla pek dolasmadim o yuzden pek sorunum olmadi, ama bu sene deniz olayi cikti ve mayo giydigim icin alacagim artik, tesekkur ederim yorumunuz icin :)

bacaklarini sir agdayla al uzerine limonlu tuz sur ucgun 1 saat bekle yika tuylerin hic kalmaz ben biyiklarima denedim kalmadi

Gercekten mi?? Bunu her yerimize denesek yarar mi? Yoksa hic alinmamis yerlere mi yaptiniz? Keske biyiklarimi almadan once ogrenseydim bu tarifi yaa :D

epilasyonla alabilirsin. tertemiz ve çabuk ama batık yapıyor :19: banyoda keselemek biraz geçiriyor. ama bu sıcakta ağda yapmaya çalıştığını düşünsene. erir akar. yapış yapış :120::120::120:

canım sakın jilet vurma çoğaltır ve kökleri kalınlaştırır bn uzun zamndır epilatör kullanıyorum hem azaldı hemde inceldi

Gercekten mi?? Bunu her yerimize denesek yarar mi? Yoksa hic alinmamis yerlere mi yaptiniz? Keske biyiklarimi almadan once ogrenseydim bu tarifi yaa :D

her yere tum bolgeye uygula hem gec cikiyor hemde azaliyor sari haline geliyor uzun sure kullanimda yok ediyor bir kerede hemen nasil fark ediliyor

İnce zayif tüylerin varsa lazer seni çok ugrastirir hem az diyorsun kil koku zayif diyorsun agdayla iki ayda bir 20dkda aliver tertemiz düşündüğüne degmez..

Ben ağda ile aliyorum çoğaltmak aksine bazi yerlerinde hic tüy cikmiyor bile artik..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

İnce zayif tüylerin varsa lazer seni çok ugrastirir hem az diyorsun kil koku zayif diyorsun agdayla iki ayda bir 20dkda aliver tertemiz düşündüğüne degmez..

Ben ağda ile aliyorum çoğaltmak aksine bazi yerlerinde hic tüy cikmiyor bile artik..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ya ben de bunu cok merak ediyorum 2 ayda 1 demissiniz. Ben ayda 1 ciksa raziyim ama agdayla aldigimda ertesi hafta cikiyorr yaa. Yanlis mi aliyorum acaba ??

Galaxy s4

ben bunu bıyıklarımda denedim de gün boyu haşlanmış tavuk gibi gezdim nasıl dayanılıyor ve o kızarıklık nasıl gidiyor acaba:50:

epilatörle alabilirsin sıkıntı olmaz lazer için küçüksün bence uğraşma

Back