Nefise ağır geliyor ,o yuzden sana bebeğini bahane ettiriyor. İnşaAllah namaza başlar ve devamlı kılarsın kardesim. Destek olmaya buradayım.Elimden ne gelirse.
Bebek sana rabbimden bir hediye, senin sukur için daha çok namaz kılman lazim boyle dusun bahane üretmesine izin verme.
Bu dünya da seninle birlikte gelicek olan şey amellerin seni koruyacak olan namazların, yarin sabaha ben ya da sen bilmiyorsun ki yaşayacak mıyız? Erteleme. Ertelemek çağımızın hastalığıdır. Şeytanın da en sevdiği şeydir. Sadece farzlarini kilarsin vaktin olmadığı zaman. Sünneti asla terk etme. Niyetim bu değil. Yani kendine bazen kolaylık sağlayabilirsin alışana kadar. Bir alisinca inan regli zamanı bile reglim artık bitsin namaz kılayım diye bekliyorsun kardesim.
Namazdaki huzuru ve lezzeti alınca bir daha uzak duramıyorsun. Bazen engeller oluyor namaz vakti kaçıyor yetisemiyorsun, o zaman o huzuru alamayınca üzülüyorsun, iste bu lezzete daim kalmak icin kendim ve senin adına dua edeceğim kardesim. Rabbim kolaylaştırsın.