- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
damla sakısına bayılırım hele de kahvede yaaaaBakın ne aldımbunun güllüsü de vardı hiç beğenmemiştim ama sakızlı kahveyi çok severim gerci damla sakızlı her şeyi çok seviyorum taşa dökseniz taş kemiririm
Ay hakikaten muhallebisi de harika oluyordamla sakısına bayılırım hele de kahvede yaaaamuhallebi damla sakızlı hmmmm nur duymasın taşa tutar beni
ağız tadımız aynı mı acaba ya bayılırım ona benAy hakikaten muhallebisi de harika oluyorferah bi tadı varmış gibi geliyor bana
Güllüsünü bende hiç beğenmemiştim pütür pütür geldi sanki kahvesiBakın ne aldımbunun güllüsü de vardı hiç beğenmemiştim ama sakızlı kahveyi çok severim gerci damla sakızlı her şeyi çok seviyorum taşa dökseniz taş kemiririm
çilekli mi nerde nerde bana da söyleyinGüllüsünü bende hiç beğenmemiştim pütür pütür geldi sanki kahvesidağ çilekli çok güzel ya ama bulamıyorum
unutma amalaraAfiyet olsun bu arada kızlar bende kahvemin dibini görmüşken burası aklıma geldi bidahakine atarım Artık
K.d.. diye bi kafe varya orda içtim birkaç kere çok güzeldiçilekli mi nerde nerde bana da söyleyin
Takibe aldım konuyu bildirim gelsinde aklımda olsununutma amalara
ora neresi ki anlamadımK.d.. diye bi kafe varya orda içtim birkaç kere çok güzeldiama marketlerde bulamadım anca internetten siparişle
gel canım bütün kahve severler gelsinTakibe aldım konuyu bildirim gelsinde aklımda olsun
afiyet olsun canım kupanda göz kamaştırıyorEki Görüntüle 2866783 kaptım kahvemi geldim o zaman
kahve alana hediyediafiyet olsun canım kupanda göz kamaştırıyor
kırmızı ve mor en sevdiğim renkkahve alana hediyedi
bende buna bayılıyorum a101 den aliyorum güllusu kahve gibi gelmedi banaBakın ne aldımbunun güllüsü de vardı hiç beğenmemiştim ama sakızlı kahveyi çok severim gerci damla sakızlı her şeyi çok seviyorum taşa dökseniz taş kemiririm
canım buradan gönderim mi sana pahalıda değil el yapımı antepte meşhur zatenAsıl kahve burdaMenengiç Ama hazır satılandan değil onlar güzel olmuyor Yapabilen nadir yerlerden içilmeli Aaahh Ahhh bir daha ne zaman kim bilir
Nosking Hatay istiyon orda vardır mı ki
Eki Görüntüle 2866797
bende alıp deniyim normalde yakın bir yerden alıyorum ama kahve muhteşembende buna bayılıyorum a101 den aliyorum güllusu kahve gibi gelmedi bana