- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.474
- 31
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Doğum yaptığında sana lazım olacak
Afiyet olsun kara gözlüm
Ah minnosum benim sagol cannA
Afiyet olsun kara gözlüm
Ben yürüyüş yaptım o arada içmişsin bu gün hiç içmedim yaAh minnosum benim sagol cann
Afiyet olsun canım bende arada eski paylaşırım bu gün içemedimEn son
Diyete girmeden önce
Ramazan Bayrami kahvesi
Mâşâallah deyin, kocamın elinden kahve
Eki Görüntüle 2866252
Doğum yaptığında sana lazım olacak
Yaaaaa ikiz mi ayyy canım evet ikiz bakmak bir nevi zor ama seninkile umarım uslu olurlar yalnız mı bakacaksınMinnoş fazla korkutuyorsunZaten yeterince yusuf yusufum ikiz ve yalnız bakacağım için. Bana bundan daha ağırı lazım olacak demek oluyor sen böyle söylediysen
Yaaaaa ikiz mi ayyy canım evet ikiz bakmak bir nevi zor ama seninkile umarım uslu olurlar yalnız mı bakacaksın
rabbim yardımcın olsun canım yaaa ama zorlanırsın uykusuz kalırsın eşin inşallah yardımcı olurEvet yalnız bakmak zorundayım. Ailelerden bağımsız bir şehirdeyiz ayrıca uzak yani hop deyince gelinip gidilmiyor. Hem iyi hem kötü yani
rabbim yardımcın olsun canım yaaa ama zorlanırsın uykusuz kalırsın eşin inşallah yardımcı olur
o zaman sana bol bol dua edelim akıllı olsunlar diyeYardımcı olur ona hiç şüphem yok ama geceleri çalışabiliyor çoğunlukla bebelerde gece durmaz genelde. Devlet bir yere yollayabilir ki inşallah yollamaz. İşi yoğun olmazsa bakabilir, yardım edebilir senin anlayacağın.
o zaman sana bol bol dua edelim akıllı olsunlar diye
amin canım aminnn bizim sülelade de çok ikiz var biliyorum durumlarıAy Allah razı olsun bunu söyledin şimdiden bir güç geldiRabbim herkesin yardımcısı olsun. Olmayanlara tez vakitte kavuştursun, olanlara kolaylık versin