- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.553
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Ayy onlar değil de pembe kalemle yazdım bir sey olur mu mavi kalemle yazabilir miyim tipleri varNosking 'in vardır öyle öğrencileri. Hatta daha beterleridir kesin. Türkçede değil ya tam kaynatmalık
Mevcut durumdan önce kaymaklı t kahve, naneli t kahve ,güllü t lokumlu,damla sakızlı hepsinden denedim askolitammm şuan icemiyomaranızda sütlü türk kahvesi deneyen var m oda harikaaa
He işte ondan bana yapsan bebekim yoruldumaranızda sütlü türk kahvesi deneyen var m oda harikaaa
Afiyet olsun canımın içiMevcut durumdan önce kaymaklı t kahve, naneli t kahve ,güllü t lokumlu,damla sakızlı hepsinden denedim askolitammm şuan icemiyom
Yaparım bitanem benim yaaa kıyamamHe işte ondan bana yapsan bebekim yoruldum
Fincanın şahane afiyet bal şeker olsunEki Görüntüle 2866846 Afiyet olsun içenlere, içecek olanlara️
Ama şahane oluyor değil miÇok severimmnormal türk kahvesi sade içerim ama sütlüde azcık şeker ararım
AhahahahaNosking 'in vardır öyle öğrencileri. Hatta daha beterleridir kesin. Türkçede değil ya tam kaynatmalık
Sakızloyı hiç yapmadım denerimAyy onlar değil de pembe kalemle yazdım bir sey olur mu mavi kalemle yazabilir miyim tipleri var
Bu arada sakızlı kahveyi sütlü yapıyorum oy
Hem neAma şahane oluyor değil mi
Afiyet olsun canımHem nezaten aklıma soktun bu akşam yapcam
Hiç mi hakkın yokBugün her yerden kahve yağıyor
Iş yerinden arkadaş uğradı az önce Eminönü'deki Mehmet efendiden kahve çektirmiş bana da getirdi. Keşke bi de içebilsem
Gunde bir tane neyime yetecekseHiç mi hakkın yok
Afiyet olsun canım benim
Sağol canım onu pro olduğum gün kırmızı aşkına almıştımAfiyet olsun canım benimsenin fincanda harika