- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Kıçımı yerinden kaldıramadım şuanHaydi yap gelde içek
Herkes de aynı dertKilo vermem lazim acilll cok modum düşük ya
Hahahahahaha fall bakiyonmu kizzzOhoo iyiki seni beklememiişimm
Sen olsan keske yaa yapmistikk yuruyussHerkes de aynı dert
Yok kız hiç anlamamHahahahahaha fall bakiyonmu kizzzköpüksüz hemdee
Kız benim sahil dibimde varya ama gel gör çıkıp yürüyormuyum hayırrSen olsan keske yaa yapmistikk yuruyuss
Ohh afiyet olsunnn fincana bayıldımm bebitomm
Terbiyesizzz ondan gec kaldi buralaraa bende cekiniyorum korkuyorumda yaniii yanlis anlasilcam basima gelecek diye ödüm kopuyoo bu arada al beniiYok kız hiç anlamamköpüğünü içtim buraya atamadım instaya atayım dedim çünkü çekiniyorum buraya kendimi belli edicek foto atıcam diye bazen
Kız benim sahil dibimde varya ama gel gör çıkıp yürüyormuyum hayırr
Ney ben hiç anlamadıTerbiyesizzz ondan gec kaldi buralaraa bende cekiniyorum korkuyorumda yaniii yanlis anlasilcam basima gelecek diye ödüm kopuyoo bu arada al benii
Yok be ben onu da sevmemBizde demleyip içeriz dağ kekiğimiss gibi kokusu vardır
Evet acı ama seviyorumBizde topluyoruz ama ben hiç sevmemtadı çok ağır geliyor ve taze halı gerçekten çok acı
Oyuzden gec kaldin dedim kahve resmi attim ya gelemedin biturkuNey ben hiç anlamadı
Merhaba afiyet olsun canimm
Hahahaha bendede yok olursa dökülecegimm insaallahhh sende dökülllOhh afiyet olsunnn fincana bayıldımm bebitommdedikodu bende yok kız sende varsa dökül
Bizde kullanırız ama ben çok sevmem birtek kırmızı et yemeklerinin bazılarında severimÇorbalara tavuğa kebapta çok kullanırız biz
Heeee evet evet ondan biraz oyalanmış olabilirimmOyuzden gec kaldin dedim kahve resmi attim ya gelemedin biturku
Merhaba afiyet olsun canimm
Tamam kız dökülürümm tabii pek dolaşmıyorum bu ara kk de amaHahahaha bendede yok olursa dökülecegimm insaallahhh sende dökülllayrica askimm ozel msj gonderemiyorum sana kapattin galiba