- 19 Kasım 2020
- 21.988
- 48.034
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumosş oldummm naber bebekk oğlan napıyorrr
Napsın ömrümü yemeye devam ediyorYumosş oldummm naber bebekk oğlan napıyorrr
Yaaaaa uyumuyomu gene kizzzNapsın ömrümü yemeye devam ediyor
He aynen saraçoğlunun kürü o da. Bilmem ben üşeniyorum kız o yüzden bir kere yapabilmiştim galiba
Hee o da doğru canım evet sen deyince hatırladım aynen şimdilik hiç karıştırma bitkisel kürleri. Hacamat bende çok istiyorum ya çok faydalıumış. Bide şimdi aşı olanlar ya da covid geçirenler de yaptırsa iyi olur diyorlar ama tırsıyorum
Hahahhahahahahahaha ayyyy coooo buna çok güldüm Kız perim biraz daha uzatsaydın ya çok erken itiraf etmişsin
Ahahah yaa kıyamadım çok inandı cünkü ama evet keşke uzatsaydımHHah ama çok şekerdi ya valla peri keşke biraz daha uzatsaydı Cookiie
Bidaha benimle konuşmaAhahah yaa kıyamadım çok inandı cünkü ama evet keşke uzatsaydım
Uykuyla bitmiyor ki kız 2 yaş sendromuna şimdiden başladıkYaaaaa uyumuyomu gene kizzz
HHah görsem kesin devam ettirirdim çok tatlış oluyor elço öyleAhahah yaa kıyamadım çok inandı cünkü ama evet keşke uzatsaydım
Mayısa ne kaldıUykuyla bitmiyor ki kız 2 yaş sendromuna şimdiden başladık
Kız seninki yine mi haziran doğumlu olacakMayısa ne kaldı
Hahahaha evett askomm ikizler erkek burcusu kendisi almira gibi ayni zamand ahamile kaldımKız seninki yine mi haziran doğumlu olacak
Bişeymi dedik sanki kıyamadık dedik kötümüBidaha benimle konuşma
Vallahi ben gene yeni beiini görünce hemen araştırırım Jou bodozlama daldıHHah görsem kesin devam ettirirdim çok tatlış oluyor elço öyle
Catlak olsa uyacaktın demekkkBişeymi dedik sanki kıyamadık dedik kötümü
Eaki üyelerden olduğu için şüphe etmedim yeni olsa dalmazdımVallahi ben gene yeni beiini görünce hemen araştırırım Jou bodozlama daldı
Maşallah kız nasıl denk getirmişsin aynı güne doğsalar bariHahahaha evett askomm ikizler erkek burcusu kendisi almira gibi ayni zamand ahamile kaldım
Öyle dalınca hiç ses etme yavaş yavaş yeVallahi ben gene yeni beiini görünce hemen araştırırım Jou bodozlama daldı
Catlak olsa uyacaktın demekkk
Yok kız birsüre sonra açıklardık zatenEaki üyelerden olduğu için şüphe etmedim yeni olsa dalmazdım
Artık birdahaki beni tanımayana öyle yapcaz kurabiyemÖyle dalınca hiç ses etme yavaş yavaş ye
Pislikler ben ortaya cıkarıtırırımmmmYok kız birsüre sonra açıklardık zaten
Artık birdahaki beni tanımayana öyle yapcaz kurabiyem
Hiç sormaa 3 4 ay korunmadım eylüle şıp diye tutunmuş buda aynı güne olmaz diyo kocam ama 6 6 2024 olabilirMaşallah kız nasıl denk getirmişsin aynı güne doğsalar bari