- 16 Aralık 2019
- 20.484
- 81.923
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.001
Sağlıkla al kucağınaBende diyom bu kim dut senmisin
Oğlum oluyomuş dutcumm gözyaşım pıtt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla al kucağınaBende diyom bu kim dut senmisin
Sagoll bebeğimm hayırlısıyla insallahh sen nasılsın özlendiiinnnnSağlıkla al kucağına
İyiyim şükür bende aynı kızlarla hastalıkla uğraşıyoruzSagoll bebeğimm hayırlısıyla insallahh sen nasılsın özlendiiinnnn
Tahminimiz doğru Allah analı babalı büyütsün inşallahBende diyom bu kim dut senmisin
Canım mucizem teşekkür ederimErkekkk
Yaaaa çiçaaan çok g ü el kahven
Aaaaa hayırlı olsun sağlıkla kavuşun çok mutlu oldum senin adına Bi kız Bi erkek Rabbim hayırlı evlat eylesin
Afiyet olsun dutumAfiyet olsun bende yeni içtimEki Görüntüle 3366285
Kesinlikle joom ya ben yoğurtlu yapcaktım aslında ama o bile kurtarmazdı bence böyle iyi oldu yoksa çöp olcaktıOohhhh yoksa hamur gibi yenmiyo zor oluyo yemeğij keyfi daha ayrı bi başka
Afiyet olsun piremsesim
Afşyet olsun dutumAfiyet olsun bende yeni içtimEki Görüntüle 3366285
Oyyy bir kız bir erkek oh mis gibi elcomm süperBende diyom bu kim dut senmisin
Üff herkesler içmiş bende gidip yapayım xanım cekti afiyet olsun mucizemBol göpüklü ve double
Teşekkür ederim kuzum rabbim sağlıkla sanada dilediğin gibi gönlünden ne geçiyorsa nasip etsinOyyy bir kız bir erkek oh mis gibi elcomm süper
Yokya yoğurtla nereye kadarrKesinlikle joom ya ben yoğurtlu yapcaktım aslında ama o bile kurtarmazdı bence böyle iyi oldu yoksa çöp olcaktı
Evett minnoşumm rabbim sanada gönlunden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahh minnoşmm benimmTahminimiz doğru Allah analı babalı büyütsün inşallah
Yaaa okula başladığından beri bi toparlanamadı şu kızlarrİyiyim şükür bende aynı kızlarla hastalıkla uğraşıyoruz
Afiyet olsun dutum
Sağolun beybiler size de afiyet olsunAfşyet olsun dutum
Ay hiç sormaYaaa okula başladığından beri bi toparlanamadı şu kızlarr