- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Evet evet unutmadımSağol canım onu pro olduğum gün kırmızı aşkına almıştımne zor olmuştum hatırlarsan
afiiyettt olsyn canım mimarım az sonra içeçeğimİçildimi kahvelerEki Görüntüle 2867231
Sana da afiyet olsun canımiçiafiiyettt olsyn canım mimarım az sonra içeçeğim
teşekkür ederim canımbenimmmmSana da afiyet olsun canımiçi
ben sevmem sarma afiyet olsun bebeğimBitti bitti yarısını aldım geldim eve pişiyor haydi gelin
Göz hakkınızı helal edin bu aradaEki Görüntüle 2867373
birde elma unutmayalımCamili tepsi ✔
Naylon masa✔
Çamaşırlar ✔
Neee kız sevilmezmi ilk defa sevmeyen biriyle karşı karşıyayım inanamıyorumben sevmem sarma afiyet olsun bebeğim
Yaprak sevmiyorum pazı sarması yerim amaNeee kız sevilmezmi ilk defa sevmeyen biriyle karşı karşıyayım inanamıyorum
Kiz bildirimlerimj deldim gectim bulamadim
Pazıyıda severim ama onu yoğurtla. Bunu sade çerez gibi gider gelir atarım ağzımaYaprak sevmiyorum pazı sarması yerim ama
Ben nasl etiketlenmem bu topige amaaKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaciathena @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Ya napacan etiketi gel dal direkt en sevdigimBen nasl etiketlenmem bu topige amaa
Ben bilmediğim için hepimize açık tospiğim her zaman beklerimBen nasl etiketlenmem bu topige amaa
Yaprakla ağzımda atıhaf oluyor ama pazı çiğnemeden yutPazıyıda severim ama onu yoğurtla. Bunu sade çerez gibi gider gelir atarım ağzıma