- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Cok üzuldum nedenirkiCok can skici bosver gel kayfemizi icek biz..
Giden gitmistir gule gule gitsin, biten sampuanin icine su dokup bittigine inanmayan zihniyetim artik bunun bittigine ikna oldu..
Aminn insallah guzel kalplimCok üzuldum nedenirkiAllah icini ferahlatsin hersey daha guzel olsun insallah
Iste bu superdi
Sagol canim
Cok sukur@Yasnaz sen nasil oldun, toparlayabildin mi kendini
Aynen oyle canim kadinlar cok dayaniklidir mental ve fiziksel her rurlu zorluga Allaha sukurCok sukur3 gun sonra kendime gelmistim unuttuk gitti eylulde tekrar baslicaz. Herkes sasiriyo nasl guclusun nasil unutabiliyosun yasadiklarini diye ee biz kadinlar guclu olmak zorunda degilmiyiz helede mesele cocuk olunca
Amin canım amin inşallah son olurAynen oyle canim kadinlar cok dayaniklidir mental ve fiziksel her rurlu zorluga Allaha sukurinsallah hayirlisi olsun dilerim.. bir daha o seyleri yasatmasin Allah
Herkesin damak tadına uymaz herşey canım bazı yaprak çok kılçıklı gibi oluyor haklısın ama
Helekii benimmm kırıldımmmm bukadarmı hatırlanmıcak biriyim hıııhhhBenim etiketin nerde haaa
Ağzımmm inanılmaz sulandııBitti bitti yarısını aldım geldim eve pişiyor haydi gelin
Göz hakkınızı helal edin bu aradaEki Görüntüle 2867373
Ayyy kuzum bak çok kişiyi etiletlemedim gelin hepiniz alın kahveleri buyurun gelin
Bana da en son o den k geldiHerkesin damak tadına uymaz herşey canım bazı yaprak çok kılçıklı gibi oluyor haklısın ama
Sen çağırrr benn tırnaklarımla kazıya kazıya gelirim minnoşummAyyy kuzum bak çok kişiyi etiletlemedim gelin hepiniz alın kahveleri buyurun gelin
Evet canımSen çağırrr benn tırnaklarımla kazıya kazıya gelirim minnoşummcumartesi açılmış bu konu şimdi farlettim
Afiyet olsun canım benimBu konuya girmemle çok geç farkettiğime göre bugünkü kahvemm güzel dostlarıma gelsinEki Görüntüle 2867513