- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.301
İnşallah
Ne yapıyorsun nasılsın canım?
Heyecan loadingVerdim verdim
ama geceden beri rengini tam anlayamadığım koyu sarı gibi açık kahve gibi bie akıntım var. Korktum o yüzden progestan içtim şimdi uyudum uyucam yatıyorum
işteyim ekrandayım hem konuşuyorum hem size yazıyorum sen ne yapıyorsun bu arada senin yemke temizlik falan kim yapıyorNe yapıyorsun nasılsın canım?
Ne işte çalışıyorsun kolay gelsin.işteyim ekrandayım hem konuşuyorum hem size yazıyorum sen ne yapıyorsun bu arada senin yemke temizlik falan kim yapıyor
şimdi devam etmiyor değilmi canım. Hala yapıyormusunProgestan öyle yapıyor ya,ben günlük 2 3 tane ondan 2 de farklı cinsinden içiyorum. Haftada bir iğnesini yapıyorum. Benimde çok lekelenmem kanamam olmuştu
İyi yapmışsın ⚘
İnşallah ablacım sağlıklıysa gelsin inşallahHeyecan loadingkalkma hiç ...Güzel haberler yakında inşallah.
ayyy canım ee nasıl geçiniNİYORSUNUZNe işte çalışıyorsun kolay gelsin.
Eşim yapıyor işi bıraktı evde sürekli,dünya akrabası var ama o bakıyor mecburen
AVUKAT KATİBİYİM CANIM BENİMNe işte çalışıyorsun kolay gelsin.
Eşim yapıyor işi bıraktı evde sürekli,dünya akrabası var ama o bakıyor mecburen
Kanama yok ama ilaçlara aynen devam.şimdi devam etmiyor değilmi canım. Hala yapıyormusun
İnşallah ablacım sağlıklıysa gelsin inşallahçok heyecanlı gerçekten
ayyy canım ee nasıl geçiniNİYORSUNUZ
Hım iyi Allah yardımcın olsun çalışmak güzel bir şey.AVUKAT KATİBİYİM CANIM BENİM
senin annen kardeşin falan yok mu canımsorma birikmiş paranın birazı tedaviye gitti kalanıda şimdi kullanıyoruz. Özel hastaneye gidiyoruz zor oluyor ama yapacak bir şey yok.
Riske atıpta kalkarsam pişman olurum
sağ ol canım çok şükür çalışmasam nasıl alırdım çeyizimiHım iyi Allah yardımcın olsun çalışmak güzel bir şey.
İki taraflı ailemiz kalabalık ama herkesin kendine göre bir gerekçesisenin annen kardeşin falan yok mu canım
Aynen öyle, maddi olarak iyi olduğu gibi manevi olarakta iyi geliyor. Bir şeyler yapmak, topluma karışmak falansağ ol canım çok şükür çalışmasam nasıl alırdım çeyizimi
Durrr kızzz ben onu bi süruklerimm aklı şaşarrrbirileri süreklese iyi olacak çünkü ben kazık atanları unutmuş gibi yapmakla meşgulüm
ahahah cazgırmısın senDurrr kızzz ben onu bi süruklerimm aklı şaşarrr
Dikkat et benim güzell kuşumm hep aklimdaydi kan verdinmi diye soramadım guzell haberler olsun insaallahhVerdim verdim
ama geceden beri rengini tam anlayamadığım koyu sarı gibi açık kahve gibi bie akıntım var. Korktum o yüzden progestan içtim şimdi uyudum uyucam yatıyorum
Cazgır ne olaayyyahahah cazgırmısın sen
kavgacı gibiDikkat et benim güzell kuşumm hep aklimdaydi kan verdinmi diye soramadım guzell haberler olsun insaallahh
Cazgır ne olaayyy