- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.281
İnşallah canım sağol. Geçmiyor gibi olsada geçiyor çok şükürSu gibi aksın gitsin zaman canım biran evvel. Sabret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sağol. Geçmiyor gibi olsada geçiyor çok şükürSu gibi aksın gitsin zaman canım biran evvel. Sabret
bebek için yararlı dergi ve kitaplar al oku canımİnşaallah.Yatarken el işi yapamıyorum maalesef. Telefonla uğraşıyorum işte.
Sen ne yaptıktan? Kan verdin mi? Haber ver bizde ❤Su gibi aksın gitsin zaman canım biran evvel. Sabret
kan verdin mi sen bak unuttum ben onuSelamm canlarım
Yeni gelen arkadaşlar Hepiniz hoşgeldinizz
Yeni yemek yedim biraz sindireyinde kehvemi alır gelirim
o kadar meraklısıyım ki zaten okumadığım kalmamıştır. Dergilik uygulamasından bile bakıyorum.bebek için yararlı dergi ve kitaplar al oku canım
Verdim canım sabah yarın çıkıcak sonuc nasipse yazıcamSen ne yaptıktan? Kan verdin mi? Haber ver bizde ❤
Sağlık ocağında mı verdin ? Hadi hayırlısı olsun inşallahVerdim canım sabah yarın çıkıcak sonuc nasipse yazıcam
oo en çoktan düşünmüşsüno kadar meraklısıyım ki zaten okumadığım kalmamıştır. Dergilik uygulamasından bile bakıyorum.
Bazen bebeğe bakabilir miyim acaba diyorum okuduklarım geliyor aklıma. Sağ salim doğarsa inşallah en güzel şekilde bakmaya çalışıcam
Verdim verdimkan verdin mi sen bak unuttum ben onu
Evett tiroidimde var benim dedim vermişken hepsine baktırayımSağlık ocağında mı verdin ? Hadi hayırlısı olsun inşallah
Şifa olsun minnoşum. kolunun ağrısı geçti miafiyet olsun ablacım bende yemek yedi birazdan içerim
hadi güzrl haberi bekliyoruz canımVerdim verdim
ama geceden beri rengini tam anlayamadığım koyu sarı gibi açık kahve gibi bie akıntım var. Korktum o yüzden progestan içtim şimdi uyudum uyucam yatıyorum
geçti abla gayet iyiyim artıkŞifa olsun minnoşum. kolunun ağrısı geçti mi
İnşallah canım hayırlısıylahadi güzrl haberi bekliyoruz canım
geçti abla gayet iyiyim artık
amin canım hayırlısıyla alalımİnşallah canım hayırlısıyla
Evet yıllardır bekliyoruzoo en çoktan düşünmüşsün
nasip bu yıla inşallah canımEvet yıllardır bekliyoruz
Progestan öyle yapıyor ya,ben günlük 2 3 tane ondan 2 de farklı cinsinden içiyorum. Haftada bir iğnesini yapıyorum. Benimde çok lekelenmem kanamam olmuştuVerdim verdim
ama geceden beri rengini tam anlayamadığım koyu sarı gibi açık kahve gibi bie akıntım var. Korktum o yüzden progestan içtim şimdi uyudum uyucam yatıyorum
İyi yapmışsın ⚘Evett tiroidimde var benim dedim vermişken hepsine baktırayım
İnşallahnasip bu yıla inşallah canım