- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.321
Hahahahah hic alakam bile yok askinda biliyomusun okulda en sakini en saf biriydiimmm insan olgunlaşınca sanırım artikk bitiyo o saflıkkavgacı gibi
afieye olsun canımBugün gene detox askimm kahve icemiyorum bugun anlarsin minnossummMinnosprenses Eki Görüntüle 2874689
bencede ya bende ilkokuda kavga ederdim sonra pasifleştim ne oldusyaHahahahah hic alakam bile yok askinda biliyomusun okulda en sakini en saf biriydiimmm insan olgunlaşınca sanırım artikk bitiyo o saflık
Hahahahah tam tersisin suanbencede ya bende ilkokuda kavga ederdim sonra pasifleştim ne oldusya
evet canımHahahahah tam tersisin suan
Telefondan girmek cok kotu yaaa surekli reklam oluyo deli oluyorum yaaevet canım
operedan git canımTelefondan girmek cok kotu yaaa surekli reklam oluyo deli oluyorum yaa
Googleden giriyom kizz uygulamasini indirdigimdede ordanda resim atamiyorum tikliyorum dosya ekleye olmuyooperedan git canım
evet uygulamada yüklenmiuorGoogleden giriyom kizz uygulamasini indirdigimdede ordanda resim atamiyorum tikliyorum dosya ekleye olmuyo
Nese kuzumm laptoptan girerim birazdna nediycemm bitanem sen kirli camasir sepet fln aldinmievet uygulamada yüklenmiuor
yok henüz almadım fikrin var mı nasıl birşey alayımNese kuzumm laptoptan girerim birazdna nediycemm bitanem sen kirli camasir sepet fln aldinmi
Sakin normall almaa cok yer kapliyo benim zamanimda bu olsaydi kesinlikle alirdim bunuyok henüz almadım fikrin var mı nasıl birşey alayım
aaa bu katlanırmıymış bakmadım hiçSakin normall almaa cok yer kapliyo benim zamanimda bu olsaydi kesinlikle alirdim bunu
Eki Görüntüle 2874702
Katlaniyor cok guzell bise katla koy biyere banyoda gözüne carpmaz en azindan cirkin durmazaaa bu katlanırmıymış bakmadım hiç
evet ya bakımda alım bundanKatlaniyor cok guzell bise katla koy biyere banyoda gözüne carpmaz en azindan cirkin durmaz
Tekliside var ama kovayla beraber bana cok uygun geldiievet ya bakımda alım bundan
bakım canım bende alırım beğendim bunu kek kalıplarım kargolandı yoldaTekliside var ama kovayla beraber bana cok uygun geldii
Ooo superr ceyizler tamamlaniyo yavas yavasbakım canım bende alırım beğendim bunu kek kalıplarım kargolandı yolda