- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.241
Aboooo o nasil bise oyle ben de ilkkez duydumBencede bunu normal şeylerde uyguluyorlar mi bilmiyorum ama gerçekten travma gibi durumlarda bence harika bir çözüm.
Ben de akreppAhahahben akrep
Bende valla ilk o kızdan duydum. Sebebini öğrenince bir daha gorusmeye korktum. O yuzden bilemiyorum acaba normal olaylarda uyguluyorlarmidirAboooo o nasil bise oyle ben de ilkkez duydum
Ben hic sanmiyorum oyle bise olsa herkes yaptirirdi unutmak icin yaptirirlardi yani ve yayardı aman aman uzak dur belki var onda nebilimBende valla ilk o kızdan duydum. Sebebini öğrenince bir daha gorusmeye korktum. O yuzden bilemiyorum acaba normal olaylarda uyguluyorlarmidir
Himmm kotu bi durum ya allah yardim etsinKizi zaten tanımıyordum cafede oturuyorduk, agliyordu konuşmasıni duydum, hic kimseyi tanımıyorum hic arkadaşim yok burda diye. Biraz yufka yurekliyim konusmasini duydugumu ve yanıma gelmek ister mi diye sordum. Yas olarakta benden küçüktü. Bi dahada gorusmedim
Hosgeldiinizz simdidenUzun bi aradan sonra kahve günüme kaldığım yerden devam edicem insallah yarin sabah
Kkdan kahve severcisin beklerim canımUzun bi aradan sonra kahve günüme kaldığım yerden devam edicem insallah yarin sabah
günaydınGunaydin kızlar
9 kasım canım doğum günüm
Afyet olsun o parmak kimin o parmak ısırırım
bende 5 kasım9 kasım canım doğum günüm
Hahha fena istee cin cin bu akreplerr cinn halam cin gibi cok fena uyanıkk
vallah ben safımHahha fena istee cin cin bu akreplerr cinn halam cin gibi cok fena uyanıkk