- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel 30 kilo domatesim var el atKızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@J O U
D u t
ASSOSyal
@Lna16
Tiniminimavihanim
@MssPARE
Abboooowwww zenginin domatesi zugurtun çenesini yorar dutumtabi gülüm ne sandın
Benim de belimi büktüAbboooowwww zenginin domatesi zugurtun çenesini yorar dutum![]()
Ohhh salça mı yapcan domatesin kilosu olmş 30 lira hakket zenginsin broGel 30 kilo domatesim var el at![]()
Sosyalim nasılsın bibiğim
Hello mucizem biz bayağdır görüşemiyoruzzz senleKızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@J O U
D u t
ASSOSyal
@Lna16
Tiniminimavihanim
@MssPARE
Yok kız bizim burda 8 lira 6 ya 7 ye de varOhhh salça mı yapcan domatesin kilosu olmş 30 lira hakket zenginsin bro
Sosyalim nasılsın bibiğim![]()
Kendine gel zenginin beli agrimazBenim de belimi büktü![]()
Canım muciskom,iyiyim şükür sen nasılsınOhhh salça mı yapcan domatesin kilosu olmş 30 lira hakket zenginsin bro
Sosyalim nasılsın bibiğim![]()
Götüm ağrıdı oturmaktanKendine gel zenginin beli agrimaz![]()
Çiçeğim nasılsınHello mucizem biz bayağdır görüşemiyoruzzz senle![]()
Bedafaymış ya sizin orda ohhh ne güzelYok kız bizim burda 8 lira 6 ya 7 ye de vardoğrayıp buzlupa atacam canım bizde biber salçası yinir
Aynı kuzum çok şükür ben de iyiyim değişen hiç bişey yokCanım muciskom,iyiyim şükür sen nasılsın![]()
Tadını çıkar kuzuÇiçeğim nasılsın
Bedafaymış ya sizin orda ohhh ne güzelbizim burda en ucuzu 15 tele o da çürüklü
Aynı kuzum çok şükür ben de iyiyim değişen hiç bişey yokBi haftadır yeğenim yanımdaydı yalnızlıktan kuetulmştm şimdi kaldım yine kuş gibi evde
![]()
Evde olmanın mıTadını çıkar kuzu![]()
İyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandıÇiçeğim nasılsın
Bedafaymış ya sizin orda ohhh ne güzelbizim burda en ucuzu 15 tele o da çürüklü
Aynı kuzum çok şükür ben de iyiyim değişen hiç bişey yokBi haftadır yeğenim yanımdaydı yalnızlıktan kuetulmştm şimdi kaldım yine kuş gibi evde
![]()
Ayyyy süper haber buuİyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandıbekleme sürecindeyim bitanemm regl olmayı bekliyorum sen napıyonn nasılsın
![]()