• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandı🥹😍 bekleme sürecindeyim bitanemm regl olmayı bekliyorum sen napıyonn nasılsın 😍♥️
Ayyyy süper haber buu😍 bak Allahn izniyle olcak inanıyorum ben 😍tüpte şansınız daha yüksek 😍ay sorunsuz tutar büyür inşallah 🤲🏻 kime gittiniz
Ay napim kuzum aynı tas aynı hamam benimde
Bizim para gelcek Bi yerden biraz da biz de tekrar Aret e Bi daha denicem nasipse
Rabim mucizelerini verecek tez zamanda canlarim🤲💜🥰🤩😍🍒🍒🍒🍒😘

Şuan için yok sanırsam çocuk işi güya kocası öyle diyor kavga ettiklerinde
Çocuk diye yicek beni diyormuş ama ben bundan şu durumda çocuk falan yapmam diyomuş
Kızın da anasigilinde derdi mal kurbişim
Yoksa bunca kavga gürültüye o kız çoktan giderdi anasının evine kaldı ki anası gülde çoktan boşatırdı

Aman canm valla şurda o kadar elti konusu varki ve kaldı ki kimse elti mi aman boşver kötü kaka tü pis der
Ben öyle hiç düşünmedim gayet de yakın arkadaş gibi geçinilir ne derdim olabilir ki diyodum ki hala öyle düşünürüm ama karşımdaki aynı böyle elti mi yıkandı uzak dur kafasında hem anası kankalarından da yüksek ihtimal öyle akıl alıyor
Ben Allah a havale ediyorum
Çünkü ben hiç Bi zaman kötü niyet taşımadım
Evetttt yaptikları delilikk zatenn

Ayyyy süper haber buu😍 bak Allahn izniyle olcak inanıyorum ben 😍tüpte şansınız daha yüksek 😍ay sorunsuz tutar büyür inşallah 🤲🏻 kime gittiniz
Ay napim kuzum aynı tas aynı hamam benimde
Bizim para gelcek Bi yerden biraz da biz de tekrar Aret e Bi daha denicem nasipse
İnşallah canım mucizem Rabbim tek seferde pozitif sonuç almayı nasip etsin ben Kayseri Acıbadem hastanesi Mustafa taşa gittim şu an çok güzel ilerliyoruz bitanem🩷💜😍🥰
Allah’ım sana da kolaylıkla tez vakitte kucağında kalbini de doldursun hep dualarımdasın zaten♥️😍💜

İnşallah canım mucizem Rabbim tek seferde pozitif sonuç almayı nasip etsin ben Kayseri Acıbadem hastanesi Mustafa taşa gittim şu an çok güzel ilerliyoruz bitanem🩷💜😍🥰
Allah’ım sana da kolaylıkla tez vakitte kucağında kalbini de doldursun hep dualarımdasın zaten♥️😍💜
Amin kuzum benim olacak Allahn izniyle♥️çok iyi yapmışsın ben tüp de şansınızn daha yüksek olduğunu düşünüyordum hep zaten ♥️inşallah Rabbim hepimize kolaylaştırsın 😍

Püüğğ size mesajları okumuyor musunuz kız o kadar anlattı geyikte hangi geyikte bilmiyorum. Bize her yer geyik 😅😅
vallah yetişemedim okumadım 😂
Aynı kanka zerre insanlık yok
Başkalarına karşı iyi olduğunu göstermeye çalışıyor bana karşı hiç bir ne yakınlık ne samimiyet ne güleryüz hiç bişey yok
Girmeyiz çıkmayız birbirimize
3 4 ayda bir kocasıyla kavga ediyor kendi ailesi yüzünden Bi boşancaz bilmem ne ayakları yapıyolar sonra kuzu gibi yerine oturuyorlar
Değişik bişey amannn boşver kurbişim benim tecellim de hem çocuk hem de çevreymiş evlenince demek ki😏
hepsi aynı canım amannn hiç görüşme boşver ❤ bende küçük görümceyle görüşmüyorum mecburi birşey olmazsa aynılar hepsi

Şuan için yok sanırsam çocuk işi güya kocası öyle diyor kavga ettiklerinde
Çocuk diye yicek beni diyormuş ama ben bundan şu durumda çocuk falan yapmam diyomuş
Kızın da anasigilinde derdi mal kurbişim
Yoksa bunca kavga gürültüye o kız çoktan giderdi anasının evine kaldı ki anası gülde çoktan boşatırdı

Aman canm valla şurda o kadar elti konusu varki ve kaldı ki kimse elti mi aman boşver kötü kaka tü pis der
Ben öyle hiç düşünmedim gayet de yakın arkadaş gibi geçinilir ne derdim olabilir ki diyodum ki hala öyle düşünürüm ama karşımdaki aynı böyle elti mi yıkandı uzak dur kafasında hem anası kankalarından da yüksek ihtimal öyle akıl alıyor
Ben Allah a havale ediyorum
Çünkü ben hiç Bi zaman kötü niyet taşımadım
Kim diyor onu elti mi kaynın mı
Kaynın da farkına varsın durumun yani bi sınır çizilmesi lazım. Tamam ailesinden tamamen kopsun demiyoruz ama onların da dolduruşuna gelmesin

Back