• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hello mucizem biz bayağdır görüşemiyoruzzz senle😍😍😍
Çiçeğim nasılsın 😍
Yok kız bizim burda 8 lira 6 ya 7 ye de var 😁 doğrayıp buzlupa atacam canım bizde biber salçası yinir
Bedafaymış ya sizin orda ohhh ne güzel ☺️bizim burda en ucuzu 15 tele o da çürüklü 😒
Canım muciskom,iyiyim şükür sen nasılsın 🥰🤩🍒🍒🍒
Aynı kuzum çok şükür ben de iyiyim değişen hiç bişey yok 🤣Bi haftadır yeğenim yanımdaydı yalnızlıktan kuetulmştm şimdi kaldım yine kuş gibi evde😄

Çiçeğim nasılsın 😍

Bedafaymış ya sizin orda ohhh ne güzel ☺️bizim burda en ucuzu 15 tele o da çürüklü 😒

Aynı kuzum çok şükür ben de iyiyim değişen hiç bişey yok 🤣Bi haftadır yeğenim yanımdaydı yalnızlıktan kuetulmştm şimdi kaldım yine kuş gibi evde😄
Tadını çıkar kuzu🥰🤩🤤

Çiçeğim nasılsın 😍

İyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandı🥹😍 bekleme sürecindeyim bitanemm regl olmayı bekliyorum sen napıyonn nasılsın 😍♥️

İyidir mucizeemm bu hafta işe başladım izinliydim bayramda gittik doktorlarla konuştuk geçen haftada yumurtalar toplandı🥹😍 bekleme sürecindeyim bitanemm regl olmayı bekliyorum sen napıyonn nasılsın 😍♥️
Ayyyy süper haber buu😍 bak Allahn izniyle olcak inanıyorum ben 😍tüpte şansınız daha yüksek 😍ay sorunsuz tutar büyür inşallah 🤲🏻 kime gittiniz
Ay napim kuzum aynı tas aynı hamam benimde
Bizim para gelcek Bi yerden biraz da biz de tekrar Aret e Bi daha denicem nasipse

Back