- 25 Ağustos 2019
- 61.441
- 115.420
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.141
Ay taşı diye gir faydalarını oku cocom, ben takıcidan aldımCanım benim
Kız düzensizliği iyi geliyorsa bende bakayım ne nasıl taş bu nerden alınır edilir ki
La oğlum bende antepliyim şişlerim seniKimi pıcaklıyorummm hemen söyleee
Canummmmmmm❤
Kubrişimmmm hep sevişelummm
Pıçaklaruummmm
Bende seni seviyomm cocommmm❤❤❤
Bana demüüü
Pıçaklaruumm vallaha haaaa
Paremmmm bende mevlana aşkıyımmm hastasıyımm ona söyledikleri öyle doğru çıkıyorkiiii
Duttcummm ben sana bi gösterecem pıçağuuu
Dotünnn ü kıpırdatamıcannn haaaa nedemekk beni cocoyla karıştırmakkk
Eki Görüntüle 2895265
Kayserideyım canım ben bilmiyorum kı nerde olur. Gerci sipariş verdım ztn cok heycanlıyımYok canım küçükkuyudan almıştım bengüvenilir site bilmiyorum. Sen nerdesin ? Oradada satılan yerler vardır
Güzel bir sayfaya benziyoUmut Doğaltaş- Şifalı Taşlar (@umut_dogal_tas) • Instagram photos and videos
84K Followers, 37 Following, 2,734 Posts - See Instagram photos and videos from Umut Doğaltaş- Şifalı Taşlar (@umut_dogal_tas)instagram.com
Amaann neolmişş antepliysenn hehhhhLa oğlum bende antepliyim şişlerim seni
Aynen 2 gundur tek tek baktım sayfalara. Orijinal garantili dıyor zaten yorumlar da guzel. Toprak olayını fılan orda okudum.Güzel bir sayfaya benziyo
Sayfa güzele benziyo, bende merak ettimKayserideyım canım ben bilmiyorum kı nerde olur. Gerci sipariş verdım ztn cok heycanlıyım
Amaann neolmişş antepliysenn hehhhh
Sensiiiiinnnnnn o
Ooo iyice inceleyeyim bende bakalimAynen 2 gundur tek tek baktım sayfalara. Orijinal garantili dıyor zaten yorumlar da guzel. Toprak olayını fılan orda okudum.
Hatta enerjine gore taslar kuculuyormus, kırılıyormus eger negatif enerji coksa ustunde
Sen bence kendini şişleeee ben seni yiyemm nasull olaarrrrgel saaa balcan kebabı yapam kendi elimle tam mevsimi
Cır cır olursunSen bence kendini şişleeee ben seni yiyemm nasull olaarrrr
Morın attığı sayfaya baktım canım senin yazdıkların yazıyor ordada Google da da bir ara İnceleyeyim. Benimde düzensizlik vardaAy taşı diye gir faydalarını oku cocom, ben takıcidan aldım
Biraz sert gelir ama olsunnnCır cır olursun
Kim kazandiASSOSyal şahaneeemm yeni yarışma başlarsa beni de etiket yap kız kendime güvendiğim bişey olursa bende katılmak istiyom ☺
Bilmiyom kiKim kazandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?