Evet kuzu enerjisi düşüyor taşın, faydası azalır yoksa ve ben ara ara kolyemi hep yıkarım aslında yeni ayda mı ne yıkamak gerekiyordu galiba unuttum şimdi onu
Mutlaka tavsiyeni dınlıcem. Benım enerjim cok dusuk. Asırı bıtkın ve halsızım. Ayakta duracak mecalim yok bizmklr kızıyor bu yasta bu hal ne boyle dıe ama yıldızım cidden dusuk ve asırı goze geldıgme ınanıyorum. Dua okuyorum tabı ama enerjim cidden yok..

Canım benim

Kadın hastalıkları, adet düzensizliği, kilo vermeyede yardimciymis. Ama ben düzensizlik için kullandım. Bir dönem çok fayda etti bana. Şuan sıcaktan takamıyorum kışa takarim artık tekrar canım
Kız düzensizliği iyi geliyorsa bende bakayım ne nasıl taş bu nerden alınır edilir ki

Dur döveyim Jou olsaydı picallardi

Kahvede kokun geliyor rrr ama dövecem seni
Kimi pıcaklıyorummm hemen söyleee
Canummmmmmm❤
Gönlümüz bir olsun. Canımız sağolsun canemm. Yine kavuşur yine sevişiriz
@zorunlunick Jou @Kahve __Kokusu coconatt
Kız nicko gel hele diceklerim var çok güldüm dün ya
Kubrişimmmm hep sevişelummm
Eki Görüntüle 2894844
Akşam Kaynanamgil gelecek hamile olanlar bakmasın lütfen

coconatt Geldi

Jou picakla gelir birazdan
Pıçaklaruummmm
Okuyor bencede Jou seviyoruz seni kız 2mg0n yedi banı ya
Bende seni seviyomm cocommmm❤❤❤
Bana demüüü
Özledik jouuuuuummmm cabik gel picaklarim haaa diyecek gelince
Pıçaklaruumm vallaha haaaa
Paremmmm bende mevlana aşkıyımmm hastasıyımm ona söyledikleri öyle doğru çıkıyorkiiii
Jou nerde etiket çıkmadı neyse bende jou ile coco yu karıştırıyom
Duttcummm ben sana bi gösterecem pıçağuuu
Dotünnn ü kıpırdatamıcannn haaaa nedemekk beni cocoyla karıştırmakkk

Hamilelik belirtilerine biri durup durup konu acıyor banlamıyor yine acıyor neymiş sürtünmüş 5 adet olmuş üstüne hamilemiymis tobe yarabbim ya

Inş taşların faydasını görürsün canım

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…