- 28 Haziran 2011
- 62.355
- 156.343
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.121
Original olması gerekiyor ki faydası olsun bebeğim, ben inaniyorum ve faydasını gördüm. Inanmak lazımO taşlara ben hiç inanamıyorum sosyalim niye bilmiyorumm gerçekten enerji veren taşlar var ama hakkat veriyomu
Ben amitemis ne var.mor renkte olun kolyesini almıştım ama yalandım doğal ya battı durdu tenime kullanamdim işlememiştiBirde orijinal olmasina dikkat etmek gerekiyor. Valla çok param olsa tüm taşlardan alsam o kadar seviyorum canımcim
Mutlaka tavsiyeni dınlıcem. Benım enerjim cok dusuk. Asırı bıtkın ve halsızım. Ayakta duracak mecalim yok bizmklr kızıyor bu yasta bu hal ne boyle dıe ama yıldızım cidden dusuk ve asırı goze geldıgme ınanıyorum. Dua okuyorum tabı ama enerjim cidden yok..Evet kuzu enerjisi düşüyor taşın, faydası azalır yoksa ve ben ara ara kolyemi hep yıkarımaslında yeni ayda mı ne yıkamak gerekiyordu galiba unuttum şimdi onu
Ayy severim o taşı,benim burcuma uygundu o ama bir türlü alamadım.Ben amitemis ne var.mor renkte olun kolyesini almıştım ama yalandım doğal ya battı durdu tenime kullanamdim işlememişti
Sen nerden aldın netten mi. Tavsıye edecegın sayfa varmıOriginal olması gerekiyor ki faydası olsun bebeğim, ben inaniyorum ve faydasını gördüm. Inanmak lazım
Kova.misinAyy severim o taşı,benim burcuma uygundu o ama bir türlü alamadım.
Değilsin ya daha yeni doğum günün oldu ben.kovayim.benim.burcta yazıyor ondan dedimAyy severim o taşı,benim burcuma uygundu o ama bir türlü alamadım.
Canım benimGeriyeyorumlarınızı okuycaktım canlarr suan yoldayız istanbula kaynanama geçiyoruzzz
Sizleri cok seviyorumm size canım feda kardeş demek destek demek iyiki varsınızzz
Kopamadıkk kopamıcazdaa
Banlandık diye koptuk anlamınada gelmiyor
Hepberaberdikkk heptede beraber olucazz bu topikte ❤
MssPARE Minnosprenses coconatt @zorunlunick @Kahve __Kokusu Morrmeneksee @dut agaci @Catlak-kurabiye ASSOSyal
Yalnız menekşem hakkını helal et demişsin
Helalimm helal hoş olsunn senn hiç canını sıkma
Canım size feda olsunn
Kız düzensizliği iyi geliyorsa bende bakayım ne nasıl taş bu nerden alınır edilir kiKadın hastalıkları, adet düzensizliği, kilo vermeyede yardimciymis. Ama ben düzensizlik için kullandım. Bir dönem çok fayda etti bana. Şuan sıcaktan takamıyorumkışa takarim artık tekrar canım
Ben bi site buldum ordan verdım siparişi.Canım benim
Kız düzensizliği iyi geliyorsa bende bakayım ne nasıl taş bu nerden alınır edilir ki
Canım benim
Kız düzensizliği iyi geliyorsa bende bakayım ne nasıl taş bu nerden alınır edilir ki
Kimi pıcaklıyorummm hemen söyleee
Canummmmmmm❤
Kubrişimmmm hep sevişelummmGönlümüz bir olsun. Canımız sağolsun canemm. Yine kavuşur yine sevişiriz
@zorunlunickJou @Kahve __Kokusu coconatt
Kız nicko gel hele diceklerim varçok güldüm dün ya
Pıçaklaruummmm
Bende seni seviyomm cocommmm❤❤❤
Bana demüüüCanımmmm
Pıçaklaruumm vallaha haaaaÖzledik jouuuuuummmm cabik gelpicaklarim haaa diyecek gelince
Paremmmm bende mevlana aşkıyımmm hastasıyımm ona söyledikleri öyle doğru çıkıyorkiiii
Acın ve dinleyin işlerinizi öyle yapın kızlar,sakinliği huzuru dinginliği ask-i hoşgörüyü dinleyin mevlana hoşgörü timsali saygı abidesi yaradana aşık biridir dalga geçilecek biri değildir
ASSOSyal
coconatt
@Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
@Catlak-kurabiye
@dut agaci
@Elhan
Jou
@zorunlunick
@Migim
@Emma3
@Mavera4268
Duttcummm ben sana bi gösterecem pıçağuuuJou nerde etiket çıkmadı neyse bende jou ile coco yu karıştırıyom
Banada atar mısın canım siteyi?Ben bi site buldum ordan verdım siparişi.
İnceleyeyim ben bunu sağol morcumUmut Doğaltaş- Şifalı Taşlar (@umut_dogal_tas) • Instagram photos and videos
84K Followers, 37 Following, 2,734 Posts - See Instagram photos and videos from Umut Doğaltaş- Şifalı Taşlar (@umut_dogal_tas)instagram.com
Evett orası öyle sosyaliimmmOriginal olması gerekiyor ki faydası olsun bebeğim, ben inaniyorum ve faydasını gördüm. Inanmak lazım
Evettt pareyaa bitane değill birsürü şey acıyorr bazen diyorum boşuna doluyor sayfaHamilelik belirtilerine biri durup durup konu acıyor banlamıyor yine acıyor neymiş sürtünmüş 5 adet olmuş üstüne hamilemiymis tobe yarabbim ya
Inş taşların faydasını görürsün canımMutlaka tavsiyeni dınlıcem. Benım enerjim cok dusuk. Asırı bıtkın ve halsızım. Ayakta duracak mecalim yok bizmklr kızıyor bu yasta bu hal ne boyle dıe ama yıldızım cidden dusuk ve asırı goze geldıgme ınanıyorum. Dua okuyorum tabı ama enerjim cidden yok..
Yok canım küçükkuyudan almıştım benSen nerden aldın netten mi. Tavsıye edecegın sayfa varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?