Geriyeyorumlarınızı okuycaktım canlarr suan yoldayız istanbula kaynanama geçiyoruzzz

Sizleri cok seviyorumm size canım feda kardeş demek destek demek iyiki varsınızzz
Kopamadıkk kopamıcazdaa
Banlandık diye koptuk anlamınada gelmiyor
Hepberaberdikkk heptede beraber olucazz bu topikte ❤

MssPARE Minnosprenses coconatt bebeklinick Kahve __Kokusu Morrmeneksee D u t Catlak-kurabiye ASSOSyal

Yalnız menekşem hakkını helal et demişsin
Helalimm helal hoş olsunn senn hiç canını sıkma
Canım size feda olsunn

Canimkoo

Reactions: Jou
Kadın hastalıkları, adet düzensizliği, kilo vermeyede yardimciymis. Ama ben düzensizlik için kullandım. Bir dönem çok fayda etti bana. Şuan sıcaktan takamıyorum kışa takarim artık tekrar canım
Hepsi bende var hepsı hepsı
Kılo harıc ben bırz daha kılo kaybedersem buhar olurum kız

Hepsi bende var hepsı hepsı
Kılo harıc ben bırz daha kılo kaybedersem buhar olurum kız
Inş sende faydasını görürsün menekşem, önce inan. Aldığım kişi bana bir gün toprağa göm beklesin sonra yıka soğuk suyla kullanmaya başla demişti. Sende öyle yapabilirsin. Birde mümkünse kimseye elletme bilekligini, o sana ait o yüzden enerjiyi düşürmesin kimse bu çok önemli

Evet evt aldığım sayfada da yazıyor toprak konusu. Mutlaka yapacagım.

Kimseye elletmem pıçaklarummm jounun demesıne

Canım.hayirli yolculuklar olsun dikkatli olun beybim

Evet evt aldığım sayfada da yazıyor toprak konusu. Mutlaka yapacagım.

Kimseye elletmem pıçaklarummm jounun demesıne
Evet kuzu enerjisi düşüyor taşın, faydası azalır yoksa ve ben ara ara kolyemi hep yıkarım aslında yeni ayda mı ne yıkamak gerekiyordu galiba unuttum şimdi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…