- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.101
Wuuuuu faydasını goruyomusun pekiOlabilir menekşem, bendede ay taşı kolye ve bir tanede bileklik var
Ay taşı kolyemin çok faydasını çok gördüm. Ama bilekligimi düzenli takamadım ona bişey diyemiyorum.Wuuuuu faydasını goruyomusun peki
Nasıl faydası var ki aytasininAy taşı kolyemin çok faydasını çok gördüm. Ama bilekligimi düzenli takamadım ona bişey diyemiyorum.
Kadın hastalıkları, adet düzensizliği, kilo vermeyede yardimciymis. Ama ben düzensizlik için kullandım. Bir dönem çok fayda etti bana. Şuan sıcaktan takamıyorumNasıl faydası var ki aytasinin
CanimkooGeriyeyorumlarınızı okuycaktım canlarr suan yoldayız istanbula kaynanama geçiyoruzzz
Sizleri cok seviyorumm size canım feda kardeş demek destek demek iyiki varsınızzz
Kopamadıkk kopamıcazdaa
Banlandık diye koptuk anlamınada gelmiyor
Hepberaberdikkk heptede beraber olucazz bu topikte ❤
MssPARE Minnosprenses coconatt bebeklinick Kahve __Kokusu Morrmeneksee D u t Catlak-kurabiye ASSOSyal
Yalnız menekşem hakkını helal et demişsin
Helalimm helal hoş olsunn senn hiç canını sıkma
Canım size feda olsunn
Aaa o kadar ince işler ha vay beKadın hastalıkları, adet düzensizliği, kilo vermeyede yardimciymis. Ama ben düzensizlik için kullandım. Bir dönem çok fayda etti bana. Şuan sıcaktan takamıyorumkışa takarim artık tekrar canım
Hepsi bende var hepsı hepsıKadın hastalıkları, adet düzensizliği, kilo vermeyede yardimciymis. Ama ben düzensizlik için kullandım. Bir dönem çok fayda etti bana. Şuan sıcaktan takamıyorumkışa takarim artık tekrar canım
Aynem canim ben cok inanıyorum, once ınanmak gerekAaa o kadar ince işler ha vay be
Valla benim artık ınanmaktan baska çarem kalmadıAynem canim ben cok inanıyorum, once ınanmak gerek
Inş sende faydasını görürsün menekşem, önce inan. Aldığım kişi bana bir gün toprağa göm beklesin sonra yıka soğuk suyla kullanmaya başla demişti. Sende öyle yapabilirsin. Birde mümkünse kimseye elletme bilekligini, o sana ait o yüzden enerjiyi düşürmesin kimseHepsi bende var hepsı hepsı
Kılo harıc ben bırz daha kılo kaybedersem buhar olurum kız
Ne güzel ama bende heveslendim simdiAynem canim ben cok inanıyorum, once ınanmak gerek
Evet evt aldığım sayfada da yazıyor toprak konusu. Mutlaka yapacagım.Inş sende faydasını görürsün menekşem, önce inan. Aldığım kişi bana bir gün toprağa göm beklesin sonra yıka soğuk suyla kullanmaya başla demişti. Sende öyle yapabilirsin. Birde mümkünse kimseye elletme bilekligini, o sana ait o yüzden enerjiyi düşürmesin kimsebu çok önemli
Bilekligimede inanmıştım ama büyük geldi bana takamadim, 150 lira vermistimValla benim artık ınanmaktan baska çarem kalmadı
Birde orijinal olmasina dikkat etmek gerekiyor. Valla çok param olsa tüm taşlardan alsam o kadar seviyorum canımcimNe güzel ama bende heveslendim simdi
Canım.hayirli yolculuklar olsun dikkatli olun beybimGeriyeyorumlarınızı okuycaktım canlarr suan yoldayız istanbula kaynanama geçiyoruzzz
Sizleri cok seviyorumm size canım feda kardeş demek destek demek iyiki varsınızzz
Kopamadıkk kopamıcazdaa
Banlandık diye koptuk anlamınada gelmiyor
Hepberaberdikkk heptede beraber olucazz bu topikte ❤
MssPARE Minnosprenses coconatt bebeklinick Kahve __Kokusu Morrmeneksee D u t Catlak-kurabiye ASSOSyal
Yalnız menekşem hakkını helal et demişsin
Helalimm helal hoş olsunn senn hiç canını sıkma
Canım size feda olsunn
Evet kuzu enerjisi düşüyor taşın, faydası azalır yoksa ve ben ara ara kolyemi hep yıkarımEvet evt aldığım sayfada da yazıyor toprak konusu. Mutlaka yapacagım.
Kimseye elletmem pıçaklarummm jounun demesıne
O taşlara ben hiç inanamıyorum sosyalim niye bilmiyorumm gerçekten enerji veren taşlar var ama hakkat veriyomuBirde orijinal olmasina dikkat etmek gerekiyor. Valla çok param olsa tüm taşlardan alsam o kadar seviyorum canımcim
Neeeeyyyyy gitti minnoş elden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?