• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet kuzu enerjisi düşüyor taşın, faydası azalır yoksa ve ben ara ara kolyemi hep yıkarım 🤗 aslında yeni ayda mı ne yıkamak gerekiyordu galiba unuttum şimdi onu🤷‍♀️🤦‍♀️
Mutlaka tavsiyeni dınlıcem. Benım enerjim cok dusuk. Asırı bıtkın ve halsızım. Ayakta duracak mecalim yok bizmklr kızıyor bu yasta bu hal ne boyle dıe ama yıldızım cidden dusuk ve asırı goze geldıgme ınanıyorum. Dua okuyorum tabı ama enerjim cidden yok..

Geriyeyorumlarınızı okuycaktım canlarr suan yoldayız istanbula kaynanama geçiyoruzzz

Sizleri cok seviyorumm size canım feda kardeş demek destek demek iyiki varsınızzz
Kopamadıkk kopamıcazdaa 🤩
Banlandık diye koptuk anlamınada gelmiyor
Hepberaberdikkk heptede beraber olucazz bu topikte ❤

MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt @zorunlunick @Kahve __Kokusu Morrmeneksee Morrmeneksee @dut agaci @Catlak-kurabiye ASSOSyal ASSOSyal

Yalnız menekşem hakkını helal et demişsin
Helalimm helal hoş olsunn senn hiç canını sıkma
Canım size feda olsunn🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Canım benim 😍😘

Kadın hastalıkları, adet düzensizliği, kilo vermeyede yardimciymis. Ama ben düzensizlik için kullandım. Bir dönem çok fayda etti bana. Şuan sıcaktan takamıyorum 🤦‍♀️ kışa takarim artık tekrar canım 🤔
Kız düzensizliği iyi geliyorsa bende bakayım ne nasıl taş bu nerden alınır edilir ki

Dur döveyim Jou Jou olsaydı picallardi:KK70::KK70:

Kahvede kokun geliyor rrr ama dövecem seni :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Kimi pıcaklıyorummm hemen söyleee 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪

Canummmmmmm❤
Gönlümüz bir olsun. Canımız sağolsun canemm. Yine kavuşur yine sevişiriz :KK45::KK45::KK45::KK45::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK8::KK8::KK8::KK8:
@zorunlunick Jou Jou @Kahve __Kokusu coconatt coconatt 😍😍🥰🥰🤩🤩
Kız nicko gel hele diceklerim var 🤣🤣 çok güldüm dün ya
Kubrişimmmm hep sevişelummm:KK8:
Eki Görüntüle 2894844
Akşam Kaynanamgil gelecek 😌😌😌😌 hamile olanlar bakmasın lütfen
:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
coconatt coconatt Geldi

Jou Jou picakla gelir birazdan 🤣🤣
Pıçaklaruummmm🔪🔪🔪🔪🔪🔪
Okuyor bencede Jou Jou seviyoruz seni kız 2mg0n yedi banı ya😠
Bende seni seviyomm cocommmm❤❤❤
Bana demüüü:KK37::KK37:
Özledik jouuuuuummmm cabik gel🤗🤩😍 picaklarim haaa diyecek gelince🤪
Pıçaklaruumm vallaha haaaa 🔪🔪🔪🔪

Acın ve dinleyin işlerinizi öyle yapın kızlar,sakinliği huzuru dinginliği ask-i hoşgörüyü dinleyin mevlana hoşgörü timsali saygı abidesi yaradana aşık biridir dalga geçilecek biri değildir

ASSOSyal ASSOSyal
coconatt coconatt
@Kahve __Kokusu
Minnosprenses Minnosprenses
Morrmeneksee Morrmeneksee
@Catlak-kurabiye
@dut agaci
@Elhan
Jou Jou
@zorunlunick
@Migim
@Emma3
@Mavera4268

Paremmmm bende mevlana aşkıyımmm hastasıyımm ona söyledikleri öyle doğru çıkıyorkiiii
Jou nerde etiket çıkmadı neyse bende jou ile coco yu karıştırıyom😝
Duttcummm ben sana bi gösterecem pıçağuuu
Dotünnn ü kıpırdatamıcannn haaaa nedemekk beni cocoyla karıştırmakkk🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪

Screenshot_20210717-163351_WhatsApp.webp

Hamilelik belirtilerine biri durup durup konu acıyor banlamıyor yine acıyor neymiş sürtünmüş 5 adet olmuş üstüne hamilemiymis tobe yarabbim ya

Mutlaka tavsiyeni dınlıcem. Benım enerjim cok dusuk. Asırı bıtkın ve halsızım. Ayakta duracak mecalim yok bizmklr kızıyor bu yasta bu hal ne boyle dıe ama yıldızım cidden dusuk ve asırı goze geldıgme ınanıyorum. Dua okuyorum tabı ama enerjim cidden yok..
Inş taşların faydasını görürsün canım 🙏💜

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X