• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geriyeyorumlarınızı okuycaktım canlarr suan yoldayız istanbula kaynanama geçiyoruzzz

Sizleri cok seviyorumm size canım feda kardeş demek destek demek iyiki varsınızzz
Kopamadıkk kopamıcazdaa 🤩
Banlandık diye koptuk anlamınada gelmiyor
Hepberaberdikkk heptede beraber olucazz bu topikte ❤

MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt bebeklinick bebeklinick Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Morrmeneksee Morrmeneksee D u t D u t Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ASSOSyal ASSOSyal

Yalnız menekşem hakkını helal et demişsin
Helalimm helal hoş olsunn senn hiç canını sıkma
Canım size feda olsunn🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Geriyeyorumlarınızı okuycaktım canlarr suan yoldayız istanbula kaynanama geçiyoruzzz

Sizleri cok seviyorumm size canım feda kardeş demek destek demek iyiki varsınızzz

MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt bebeklinick bebeklinick Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Morrmeneksee Morrmeneksee D u t D u t Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ASSOSyal ASSOSyal

Canimkoo :KK19: :KK68: :KK60:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kadın hastalıkları, adet düzensizliği, kilo vermeyede yardimciymis. Ama ben düzensizlik için kullandım. Bir dönem çok fayda etti bana. Şuan sıcaktan takamıyorum 🤦‍♀️ kışa takarim artık tekrar canım 🤔
Hepsi bende var hepsı hepsı
Kılo harıc ben bırz daha kılo kaybedersem buhar olurum kız 🤣

Hepsi bende var hepsı hepsı
Kılo harıc ben bırz daha kılo kaybedersem buhar olurum kız 🤣
Inş sende faydasını görürsün menekşem, önce inan. Aldığım kişi bana bir gün toprağa göm beklesin sonra yıka soğuk suyla kullanmaya başla demişti. Sende öyle yapabilirsin. Birde mümkünse kimseye elletme bilekligini, o sana ait o yüzden enerjiyi düşürmesin kimse😉 bu çok önemli 😎

Inş sende faydasını görürsün menekşem, önce inan. Aldığım kişi bana bir gün toprağa göm beklesin sonra yıka soğuk suyla kullanmaya başla demişti. Sende öyle yapabilirsin. Birde mümkünse kimseye elletme bilekligini, o sana ait o yüzden enerjiyi düşürmesin kimse😉 bu çok önemli 😎
Evet evt aldığım sayfada da yazıyor toprak konusu. Mutlaka yapacagım.

Kimseye elletmem pıçaklarummm jounun demesıne🤣

Canım.hayirli yolculuklar olsun dikkatli olun beybim🥰🥰

Evet evt aldığım sayfada da yazıyor toprak konusu. Mutlaka yapacagım.

Kimseye elletmem pıçaklarummm jounun demesıne🤣
Evet kuzu enerjisi düşüyor taşın, faydası azalır yoksa ve ben ara ara kolyemi hep yıkarım 🤗 aslında yeni ayda mı ne yıkamak gerekiyordu galiba unuttum şimdi onu🤷‍♀️🤦‍♀️

Back
X