- 16 Aralık 2019
- 21.049
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.441
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #12.001
Yok kız doğum kolay
Aa nıe oyle oldu kı cıdden.YafMorrmeneksee coconatt ben ikinizi niye karıştırıyorum ya hayır nickinizde benzemiyor ama mor yazınca Coco yazdı sanıyorum Coco yazınca mor ne ara devrelerimle oynadınız benim
O zaman ütünün adını hiç anmayımYok kız doğum kolayhava sıcaaaak çamaşırların sonu görünmüy osandım
Bilmiyorum neden nasıl oldu ama şuan seniAa nıe oyle oldu kı cıdden.
Jou nerde etiket çıkmadı neyse bende jou ile coco yu karıştırıyomYafMorrmeneksee coconatt ben ikinizi niye karıştırıyorum ya hayır nickinizde benzemiyor ama mor yazınca Coco yazdı sanıyorum Coco yazınca mor ne ara devrelerimle oynadınız benim
Aman ne ütüsü ütü yapmamO zaman ütünün adını hiç anmayımbu sıcakta hiç çekilmiyor ya ütü kendimi camdan atasım geliyor
Jou nerde etiket çıkmadı neyse bende jou ile coco yu karıştırıyom
Oo iyimiş o zaman ya bende artık alışveriş yaparken bunun ütüsü nasıl olur acaba diye bakıp alıyorum,Aman ne ütüsü ütü yapmamkusura bakmasın bes bi gömlekleri.ütülerim o kadar o da arada 2 3 tane olur
Nefret ederim utuden valla ya amanAman ne ütüsü ütü yapmamkusura bakmasın bes bi gömlekleri.ütülerim o kadar o da arada 2 3 tane olur
Öyle kuzum ya. Sen çıkma dışarı çok şekersin eritmesin güneş seniYa kızlar bi sıcak çöktü eriyorum valla anam uyuştum resmen
Losa ateşidur oYa kızlar bi sıcak çöktü eriyorum valla anam uyuştum resmen
Bu ütüyü çıkarana gelsinOo iyimiş o zaman ya bende artık alışveriş yaparken bunun ütüsü nasıl olur acaba diye bakıp alıyorum,
Çok şükür canım benim iyiyimBugun cok iyi gördüm seni maşallah
Bu sıcakların adı vardı ama unuttum temmuz sonu Ağustosun ilk 2 haftası çok sicakl olur hep benim kız ogustosun 8 doğdu oradan biliremAnaaaa omu bende diyorum bu ne
Yerim kızını benBu sıcakların adı vardı ama unuttum temmuz sonu Ağustosun ilk 2 haftası çok sicakl olur hep benim kız ogustosun 8 doğdu oradan bilirem
Ya kızlar bi sıcak çöktü eriyorum valla anam uyuştum resmen
Heç de ütülemem vallahOo iyimiş o zaman ya bende artık alışveriş yaparken bunun ütüsü nasıl olur acaba diye bakıp alıyorum,
Ayy seven var mı kiNefret ederim utuden valla ya aman
Bu ütüyü çıkarana gelsin
Ayy sen görmedin dimi onu atayım sana durYerim kızını ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?