• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzum burda da var bir yerlerde hatta bizim evin oldu tarafta ama yukarıda görünmüyor alevler oralarda mezarlık falan yakmışlar. balkonum kül doldu eşim nöbette iken üzerimize kül yağdı falan dedi 😔

Kedi ciğer hesabı bacım boşver
Ah ciğerim yandı ya okurken

Soma'da canım yangın devam ediyor bize yakın değil medyadan takip ediyorum bende ...dün gece Manisa Turgutlu'da iki torerist yakalanmış keşif yaparken burayı da yakacaklarmis 😟
Şerefsizler Allah bildiği gibi yapsın ellerine dolansın ya, 😓😓😓😡😡😡

Ahhh seni topla çıkar MssPARE MssPARE Jou Jou yu oradan şimdi 🤣
Vallahaaa arkadaşları bastı begenmedimee vallahi deli bunlar hahahahaha
Kız diyip duruyorum yazmayın diye dinleyen kim yakınımda olsalar zopaynan gitcem oraya 😂😂😂

MssPARE MssPARE Jou Jou Bırakın Allah aşkına başa çıkamayız biz onlarla. Hep onlar haklı hep onlar üstün enerjinizi başka şeylere harcayın lütfen gelin ha buraya eğlenelim yine bakın ban yicez yoksa 🤭
En son yazmış yorum amaa ben alıntı etmedim daha sikıldımm çıktım geldim buraya🤣🤣

Screenshot_2021-07-30-13-12-55-526_com.instagram.android.webp

Şimdi ablam attı bunu da 🤦🤦🤦 benim dünyadan haberim yokmuş her yerden ateşe verilmişiz ve bir gören olmamış...

Vallahaaa arkadaşları bastı begenmedimee vallahi deli bunlar hahahahaha

En son yazmış yorum amaa ben alıntı etmedim daha sikıldımm çıktım geldim buraya🤣🤣
Durun şurda laf ettikçe uzayıp hiç hoş olmayan şeyler olacak ne halleri varsa görsünler

Minnosprenses Minnosprenses meloommm cocomm yorum yapmiştı herkes alıntılar begenmedimlerr hersey kendileri hakliymış gibii üstüne gittilerr onu konustukk
Parem bende bastık yoruma 🤣🤣🤣🤣🤣
Ama MssPARE MssPARE mm çıkamadı ordan bende sıkıldım uğrasamam dedim geldim buraya

Minnosprenses Minnosprenses meloommm cocomm yorum yapmiştı herkes alıntılar begenmedimlerr hersey kendileri hakliymış gibii üstüne gittilerr onu konustukk
Ama MssPARE MssPARE mm çıkamadı ordan bende sıkıldım uğrasamam dedim geldim buraya
şuan ben oradayım 🤣 neyse tartışmayın hepimizin beyni farklı herkes ne düşünüyorsa onu yapsın

• Komik
Reactions: Jou
Yakacaksiniz hepimizi 🤣🤣
örgüt nedir yaaa :KK70::KK70:

iyiyim kuzum sen nasılsın
Ormanlarımızin yanması dışında canımızı sıkan bişey yok şükür canım ama huzurlu muyuz değiliz tadimizi kaçırdı yangınlar heba olan emekler verilen canlar acımasızlık ve hiç bisey yapılmıyor yetersiz kalınıyor(ne münasebetse) olması...

Back
X