- 25 Ağustos 2019
- 61.366
- 115.052
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.941
Sen rahat ol kullan aksan kullan ben söyledim öyleHahahah tamam bebişimm normaldirr
Bende bu smileyi hiç hoşlanmam
Köle izaura diye dizi vardıHakkatt nedemek istedin
Odaya geçince bı sizlere bakayım dedim
Laaaaaaaan ne yiyişmesi tüm vücudum dökülüyooo. Dün 2. Doz aşımı oldum ateşim var etlerim dökülüyo sanki. Gözümü açamıyom. Annemdeydim bugün. Yeni geldim. İnternetim de az sık giremiyom
Haaa değişik bi diziymişKöle izaura diye dizi vardı
Kızın adı isaura. Her işi yapıyor bildigin köle..en sonunda azad oluyor
Al kız senin olsun bütün ömrün boyuncaAyyy tam benlik emoji oysaaaa
Pıöak hazırdaTerbiyesizzz
Ne ediyorsun kız
Bak bize sensiz kaldık buralarda
Odaya geçince bı sizlere bakayım dedim
Oyy canım virüs etkisi mi yaptı sende de yoksa?Laaaaaaaan ne yiyişmesi tüm vücudum dökülüyooo. Dün 2. Doz aşımı oldum ateşim var etlerim dökülüyo sanki. Gözümü açamıyom. Annemdeydim bugün. Yeni geldim. İnternetim de az sık giremiyom
Ben de profildeki imzana bayılıyorumKalbimi feth ediyosuuunnnm
Kız bu senin smileye ben acayip ayar oluyorum niye ki
Bilmiyorum ki kuzum . Dün gece o sıcakta zangır zangır titredim bi üşüdüm anlatamam. Ateşim vardı. Wrinmesem kalkıp battaniye alacaktım. Gün içinde de ateşim vardı geri dayanamadım bi tane parol aldım. Benden bi ter boşaldı . Sırılsıklam oldu atletim falanO
Oyy canım virüs etkisi mi yaptı sende de yoksa?
Çok geçmiş olsun dikkat et takviye al bol bol dinlen
Ooyyy dutummmm bende diyorum niye sesi çıkmıyorrr bizde olacaz aşısı olsakta biran önce atlasakkLaaaaaaaan ne yiyişmesi tüm vücudum dökülüyooo. Dün 2. Doz aşımı oldum ateşim var etlerim dökülüyo sanki. Gözümü açamıyom. Annemdeydim bugün. Yeni geldim. İnternetim de az sık giremiyom
Oyy kuzum virüs etkisi bunlar sanki ya.Bilmiyorum ki kuzum . Dün gece o sıcakta zangır zangır titredim bi üşüdüm anlatamam. Ateşim vardı. Wrinmesem kalkıp battaniye alacaktım. Gün içinde de ateşim vardı geri dayanamadım bi tane parol aldım. Benden bi ter boşaldı . Sırılsıklam oldu atletim falan
Aynen kuzum ya ilk dozda gayet iyiydimOoyyy dutummmm bende diyorum niye sesi çıkmıyorrr bizde olacaz aşısı olsakta biran önce atlasakk
Çok geçmiş olsunBilmiyorum ki kuzum . Dün gece o sıcakta zangır zangır titredim bi üşüdüm anlatamam. Ateşim vardı. Wrinmesem kalkıp battaniye alacaktım. Gün içinde de ateşim vardı geri dayanamadım bi tane parol aldım. Benden bi ter boşaldı . Sırılsıklam oldu atletim falan
Canuum gecmis olsun, beslenmene dikkat et, suyu cok ic.Laaaaaaaan ne yiyişmesi tüm vücudum dökülüyooo. Dün 2. Doz aşımı oldum ateşim var etlerim dökülüyo sanki. Gözümü açamıyom. Annemdeydim bugün. Yeni geldim. İnternetim de az sık giremiyom
Annemde öyle çok iyiydi 2 ciye olcak bakalımm neolcakAynen kuzum ya ilk dozda gayet iyiydim
Alman aşısı kuzu. Dinlenebilmek mümkün mü aşko 2 tane bebeyle.Oyy kuzum virüs etkisi bunlar sanki ya.
Aşı hangisini oldun?
Bir tanesinde canlı virüs varmış onu olduysan aynı virüs etkilerini gösteriyor bazı bünyeler de. Ilık suyla duş al ateşini düşürürsün o şekilde. Ama bol bol istirahat et. C ve D vitamini al günde bir tane Birde yemeğini sağlam ye ihmal etme.
Yaaa bende çok seviyorum birde icraate dökebilirsek daha güzel olacakBen de profildeki imzana bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?