- 16 Aralık 2019
- 20.984
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.250
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.521
DomatesliKeyfim yoktu kuzum temizliğe verdim kendimi
Ayy salçalı mı yoğurtlu mu yolsa ketçüklü mayonezli mi
Bende mercimekli bulgur yapayım dedim mercimeği haşladım ama yanına ne yapsam bilemedim
TuturamamışımDomatesliyeter turşu ile yesin. Sende bi cacık yap yeter temizlij yapmışsın
Keyfin niye yoktuKeyfim yoktu kuzum temizliğe verdim kendimi
Ayy salçalı mı yoğurtlu mu yolsa ketçüklü mayonezli mi
Bende mercimekli bulgur yapayım dedim mercimeği haşladım ama yanına ne yapsam bilemedim
Aman yansın neydim aşı oldun böööön idare etsin yanarsa soğuk ayran içsin napimTuturamamışımturşu ile güzel oluyor da kız herifi yakacan bu sıcakta turşu ile oda seni tutuşturur maazallah
Cacık olur bak pilavın yanına iyi gider serin serin de yoğurt yok gelirken alsın bari
Yoruldum kuzu birşeyler için çabalamaktan, koşturmaktan. Bu kadar çaba ve gayretten sonra olmamasından çok yoruldumKeyfin niye yoktu
Buzlu hemdeAman yansın neydim aşı oldun böööön idare etsin yanarsa soğuk ayran içsin napim
Temizlik yapıldı ev mis oldu şimdide kahve kokusuyla mis olsun
İçen yok mu ki?
Kahve __Kokusu Minnosprenses bebeklinick Jou @MssPARE D u t @ASSOSyal Elhan @Emma3
Sağol canım evet kolum ağrıyo sadeceBuzlu hemde
Hayırlı olsun aşın balım iyi misin peki?
Kahvem sanada afiyet olsun canım
Afiyet olsun cocomTemizlik yapıldı ev mis oldu şimdide kahve kokusuyla mis olsun
İçen yok mu ki?
Kahve __Kokusu Minnosprenses bebeklinick Jou @MssPARE D u t @ASSOSyal Elhan @Emma3
Kol ağrısını çoğu kişi yaşıyor sanırım herkesten duydumSağol canım evet kolum ağrıyo sadece
Eylül'deki planım başka canım.bebeklinick kuzzzzzz neriyeeee ne tatili hanii eylüldü leennnn
Aynen canımKol ağrısını çoğu kişi yaşıyor sanırım herkesten duydum
Kokoşum ellerine sağlık güle güle ferah ferah otur evinde.Temizlik yapıldı ev mis oldu şimdide kahve kokusuyla mis olsun
İçen yok mu ki?
Gerçi kesin değil Eylüldekibebeklinick kuzzzzzz neriyeeee ne tatili hanii eylüldü leennnn
All bendende okadar bende çok yoruldum akışına bıraktim diyorum amaa artık dahada korkmaya başladımm hayatta heyecanım kalmamış gibi bi hayatım var gibi ama değill kafam çok karışıkkYoruldum kuzu birşeyler için çabalamaktan, koşturmaktan. Bu kadar çaba ve gayretten sonra olmamasından çok yoruldum
Hahaaaaaaa boşuna koymadım kuzuuu gel kokuma gelllllKahvem sanada afiyet olsun canım
nickin bile kahveye davet ediyor
Hee anladımm tama nereye gidiiyinGerçi kesin değil Eylüldeki
Yasaklar gelir yada arkadaşım çalışıyor izin alamaz vs derken gidemeyedebiliriz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?