- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.541
Oyyy teşekkür ederim düşünmen yeter ElhancımKokoşum ellerine sağlık güle güle ferah ferah otur evinde.
Temizlik yaptığını bilseydim yorgunluk kahveni ben yapardım. Mahçup ettin beni
İyi madem soğumasın içeyim ellerinden. Teşekkür ederim canım
Ne güzel olurdu reel amaBeraber olsun zorunlum
Seveni olunca kokunu uzaktan alıyorum ya taze çekilmiş birdeHahaaaaaaa boşuna koymadım kuzuuu gel kokuma gelllll
Birgün oda nasip olur belki kız 3 5 seneye oraya şutlasınlar biziNe güzel olurdu reel ama
Hayırlısı canım başka birşey yapamıyoruz her konudaAll bendende okadar bende çok yoruldum akışına bıraktim diyorum amaa artık dahada korkmaya başladımm hayatta heyecanım kalmamış gibi bi hayatım var gibi ama değill kafam çok karışıkk
Aşı olcaz ne b.k yiycez bilmem
Ufffff içtim yine canımı cektirdin kollamaya gidicem şimdi dayanamayıpSeveni olunca kokunu uzaktan alıyorum ya taze çekilmiş birde
Aminn kuzum çocuğunun da ilkokul temelini İzmir'de atmak iyi olurBirgün oda nasip olur belki kız 3 5 seneye oraya şutlasınlar bizi
Hayırlısı canım başka birşey yapamıyoruz her konuda
İçmekten se kokla bari kahvemUfffff içtim yine canımı cektirdin kollamaya gidicem şimdi dayanamayıpkahve severler derneği mi kursak acep
HahahAminn kuzum çocuğunun da ilkokul temelini İzmir'de atmak iyi olur
Öyle bir dernek kursam millet süt bonyosu yapıyor bol bulunca, bende kahve yapardım heralİçmekten se kokla bari kahvem
Bayrağı başta sen sallarsın ardından da ben sallarım herhalde öyle bir dernekte
Hahahinşallah canım benim
Öyle bir dernek kursam millet süt bonyosu yapıyor bol bulunca, bende kahve yapardım heral
Eskiden olsa süper olur Derdim'de bu zamanda çok zor canım işletme kurmak ..büyük şehirde olmak lazım İstanbul'da mesalaBalı bol bulunca orasına burası sürermiş ya bizde kahveyi öyle yaparız
Şaka maka ben bir ara dünya kahveleri yapan yanında çikolataları satan bir yer açmayı çok istedim ama tek bir yerde kalamadığımız için olmuyor
EvettBirgün oda nasip olur belki kız 3 5 seneye oraya şutlasınlar bizi
Hayırlısı canım başka birşey yapamıyoruz her konuda
Kesinlikle canım şu an bir yer açmaya kalksak açıldığı gibi kapanırEskiden olsa süper olur Derdim'de bu zamanda çok zor canım işletme kurmak ..büyük şehirde olmak lazım İstanbul'da mesalahayal etsene çok güzel olurdu sahilde mesala Starbucks tarzı süper olurdu
Var var olmaz mı 2 tane içtimTemizlik yapıldı ev mis oldu şimdide kahve kokusuyla mis olsun
İçen yok mu ki?
Kahve __Kokusu Minnosprenses bebeklinick Jou @MssPARE @dut agaci ASSOSyal @Elhan clara
Ohh yarasın ne iyi gitmiştir şimdiVar var olmaz mı 2 tane içtim
O zaten hergün bi sabah içer bi 3 te fln içerOhh yarasın ne iyi gitmiştir şimdi
Afiyet olsun cocomTemizlik yapıldı ev mis oldu şimdide kahve kokusuyla mis olsun
İçen yok mu ki?
Kahve __Kokusu Minnosprenses bebeklinick Jou @MssPARE @dut agaci ASSOSyal @Elhan clara
Vaaayyy bilgi iyiymişO zaten hergün bi sabah içer bi 3 te fln içer
Gunünü böyleee bitirirrrr
Sağol canım benimAfiyet olsun cocom
Başına kakma ve yüzüne vurma konusunda üstüme yokturAcıma erkek milletine kuzuuu burnundan fitil fitil getir...on gün başına kakk beyninin etini kurut bak birdaha yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?