• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokoşum ellerine sağlık güle güle ferah ferah otur evinde. :KK60:
Temizlik yaptığını bilseydim yorgunluk kahveni ben yapardım. Mahçup ettin beni :oops:
İyi madem soğumasın içeyim ellerinden. Teşekkür ederim canım ❤️
Oyyy teşekkür ederim düşünmen yeter Elhancım ❤️
Afiyet olsun hepimize sohbetimiz bol olsun 😍

Ne güzel olurdu reel ama 😅
Birgün oda nasip olur belki kız 3 5 seneye oraya şutlasınlar bizi 😍
All bendende okadar bende çok yoruldum akışına bıraktim diyorum amaa artık dahada korkmaya başladımm hayatta heyecanım kalmamış gibi bi hayatım var gibi ama değill kafam çok karışıkk
Aşı olcaz ne b.k yiycez bilmem :KK43:
Hayırlısı canım başka birşey yapamıyoruz her konuda 😔

Öyle bir dernek kursam millet süt bonyosu yapıyor bol bulunca, bende kahve yapardım heral :KK49::KK49::KK49:
😂😂😂 Balı bol bulunca orasına burası sürermiş ya bizde kahveyi öyle yaparız 😂😂

Şaka maka ben bir ara dünya kahveleri yapan yanında çikolataları satan bir yer açmayı çok istedim ama tek bir yerde kalamadığımız için olmuyor 🙄

😂😂😂 Balı bol bulunca orasına burası sürermiş ya bizde kahveyi öyle yaparız 😂😂

Şaka maka ben bir ara dünya kahveleri yapan yanında çikolataları satan bir yer açmayı çok istedim ama tek bir yerde kalamadığımız için olmuyor 🙄
Eskiden olsa süper olur Derdim'de bu zamanda çok zor canım işletme kurmak ..büyük şehirde olmak lazım İstanbul'da mesala 😊 hayal etsene çok güzel olurdu sahilde mesala Starbucks tarzı süper olurdu 🙃

Eskiden olsa süper olur Derdim'de bu zamanda çok zor canım işletme kurmak ..büyük şehirde olmak lazım İstanbul'da mesala 😊 hayal etsene çok güzel olurdu sahilde mesala Starbucks tarzı süper olurdu 🙃
Kesinlikle canım şu an bir yer açmaya kalksak açıldığı gibi kapanır 🤭

Öffff Küba, brezilya, İtalya bir sürü bir sürü ülkenin kahveai 😋😋😋 hayali çok güzel 😍😍😍

Back