- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.501
Çalışmasakta köyde durmayız bizde bir değişiğiz ben öyle yanibende gittim köye hiç gelesim glmedi ya hala adapte olamadım ama işe çalışamıyorum zamanda geçmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmasakta köyde durmayız bizde bir değişiğiz ben öyle yanibende gittim köye hiç gelesim glmedi ya hala adapte olamadım ama işe çalışamıyorum zamanda geçmiyor![]()
evet uzun sürede kalamam ama güzel vakit geçirdimÇalışmasakta köyde durmayız bizde bir değişiğiz ben öyle yaniBende hala adapte olamadım işler bekliyor bir taraftanda hala getiriyorlar bende bıraktım hepsini birden yaparım napıyım
Zaten 2 hafta bakamadım aklım burda kaldı ben de sayfayı kapatıp kapatıp açıyorum nolcak sonumuz bakalımevet uzun sürede kalamam ama güzel vakit geçirdim
bende yapmadım kkdan çıkmadım ya
ahahah gitme kal ne olacak canım özleriz seniZaten 2 hafta bakamadım aklım burda kaldı ben de sayfayı kapatıp kapatıp açıyorum nolcak sonumuz bakalım![]()
Bağımlılık yapıyor burası ya bırakamıyor ki insan nasıl gidiyimahahah gitme kal ne olacak canım özleriz seni![]()
aynen canım sosyal medyadanda uzağım artık sadece kk varBağımlılık yapıyor burası ya bırakamıyor ki insan nasıl gidiyim
bende arada bakıyorum ama eskisi gibi değilim sarmıyor artıkaynen canım sosyal medyadanda uzağım artık sadece kk var![]()
en iyisi bu oldubende arada bakıyorum ama eskisi gibi değilim sarmıyor artık
Koca kisisine canım sikildiydi, bi laf etti de. Hesabini sordum ama yine de unutmaya çalışıyorum.Hayırdır inşaallah![]()
Vuraydin kafasına merdaneyi çok konuşma deyip bacı,sen sıkılacagina onun canı yansınKoca kisisine canım sikildiydi, bi laf etti de. Hesabini sordum ama yine de unutmaya çalışıyorum.
![]()
Hem de anamin evindeydim.Vuraydin kafasına merdaneyi çok konuşma deyip bacı,sen sıkılacagina onun canı yansın![]()
Acıma erkek milletine kuzuuu burnundan fitil fitil getir...on gün başına kakk beyninin etini kurut bak birdaha yapiyormuHem de anamin evindeydim.
Eve gidelim dovecem seni dedim lakin pek şiytmedim, gıyamadım.
Bugün taciz mesajlarıyla günü burnundan getiriyorum, elini makineye neyin kaptirmasa bari![]()
Ben 2 tane içtim bıgün şimdi yemek yapıyomTemizlik yapıldı ev mis oldu şimdide kahve kokusuyla mis olsun
İçen yok mu ki?
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
bebeklinick
Jou
MssPARE
D u t
ASSOSyal
Elhan
clara
Şimdiden afiyett olsun meleğiimmTemizlik yapıldı ev mis oldu şimdide kahve kokusuyla mis olsun
İçen yok mu ki?
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
bebeklinick
Jou
MssPARE
D u t
ASSOSyal
Elhan
clara
Sağol balım sanada afiyet olsunBen 2 tane içtim bıgün şimdi yemek yapıyomsana afiyet olsun kuzum
Ben bugün öcü gibiydim, odur sanırımŞimdiden afiyett olsun meleğiimm
Şu dikaktimi çektii kahve üstünde öcügibi bi insan var nedir ki acaba![]()
Allahh iyiliğini versin lenn delüüüSağol balım sanada afiyet olsun
Yemekte ne var banada fikir olsun
Ben bugün öcü gibiydim, odur sanırım![]()
MakarnaSağol balım sanada afiyet olsun
Yemekte ne var banada fikir olsun
Ben bugün öcü gibiydim, odur sanırım![]()
Keyfim yoktu kuzum temizliğe verdim kendimiAllahh iyiliğini versin lenn delüüü
Niçunn çok temizlik yaptınn
Kim bilir saçlar bi taraflar kaşlar bitaraftırr kulaklar havadaa![]()
Ayy salçalı mı yoğurtlu mu yolsa ketçüklü mayonezli miMakarnakocamın ennn sevdiği
![]()