- 19 Kasım 2020
- 22.122
- 48.269
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.061
E bunu ispatlayamiyor muKızz yok hiçbirşey ettiğide yoktu çok şımarıklardı telefon istiyolardı bi dk elinden düşürmüyolardıı
Oyüzden öyleydii
Seninki suan'daymis.Accık sersem gibiyim de pek tahammüllü degilim şu anda, ondan kaba bir tabir oldu
Maalesef ispatlayamıyorr bi cocugunu bi aileye bile verdilerr düşünE bunu ispatlayamiyor mu
İşin içinde başka bişey yoksa niye sosyal kurum aliyor çocuğu . A aaa çok saskjnim
Niye ki ses çıkarmıyor benimkiİnsanın ödünü patlatmayan düdüklü yok mu ya. Kalbim yine pıt
Çocuk yap baskısi kuran biri varmiydi ? Onun başına sarNeydimkime bıtakim
Anam kaynanam görümcemÇocuk yap baskısi kuran biri varmiydi ? Onun başına sar
Markası ne kuzum ya kendime düdüklü alcamNiye ki ses çıkarmıyor benimkipat mi etti
Haketmiiler bence deAnam kaynanam görümcem
Kız bende bekarken yengeme derdim yapın ben bakarım diyeAnam kaynanam görümcem
Kurabişim sen resmen kaşınmışsınKız bende bekarken yengeme derdim yapın ben bakarım diyeve yaptılar bende baktım
Bana düdüklü demeyunn ben cok korkarım halen daha alıp yapamadımm en korktum tencereMarkası ne kuzum ya kendime düdüklü alcam
Haketmiiler bence de
Allah verirde bizimde olursa bende kv getirecem otursun baksın bende oğluyla kocamla gezecem
Bizimkiler kaçıyoKız bende bekarken yengeme derdim yapın ben bakarım diyeve yaptılar bende baktım
Kaçmasınlar bir zahmet torun torun diye böğürürlerken biz kaçamıyoruz. Dillerini de böyle kesemiyoruzBizimkiler kaçıyogörümcem hariç
Halim yok diye bakan yok gülüm saldım bende artıkKaçmasınlar bir zahmet torun torun diye böğürürlerken biz kaçamıyoruz. Dillerini de böyle kesemiyoruz
Haha beni de kalpten götürecek bir günBana düdüklü demeyunn ben cok korkarım halen daha alıp yapamadımm en korktum tencere
Ahh kuzumm yakın olaydık ne iyi olurdu ya ben bebelerine bakardım sen tatile bile çıkardınHalim yok diye bakan yok gülüm saldım bende artık
Yalnız onlar da iyi kaşıdı haaKurabişim sen resmen kaşınmışsın
Ahh kuzumm yakın olaydık ne iyi olurdu ya ben bebelerine bakardım sen tatile bile çıkardın
Bakmasınlar sende çocukları bahane et dur kız birde büyüyünce de torun gelmiyor derler hasbamHalim yok diye bakan yok gülüm saldım bende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?