yavrum tatilden elimi etemi çektim artık 1 gece deliksiz uyumak istiyom
Ahh kuzumm o kadar diyon yani. Allah gücünü kuvvetini artırsın bitanem ne diyim. Kv ye de çocuklara bakma aşkı versin ansızın gelsin desin hele kızım senin gözlerinin hali ne uykusuz mu kaldın. Hadi ben bunlara bakarım git yat deisn aminn

Var bi hayalimiz

Haha beni de kalpten götürecek bir gün fasulye nohutu neyde yapıyon ya kız. Ayy düdüklüsüz de olmuyor gülom ya
Kurufasulye diyon dimii
Ben iyicene haşlıyorumm öyle pişiriyorumm kubişimm gayette pişiyo tabii iyi bi kurufasulye almak gerek ben pazardan alıyorumm hemen pişiyo
Nohutu zaten ne zaman alsam pişmiyoorr ona düdüksüz hakkat olmuyo ama eşimde sevmiyo zaten oyüzden bende artık gerek duymuyorum

Ama otomatiklerden varmışş
Pinoşş onu alabilirsin mesela ben alacaksam öyle alcam artıkk
Düdüklüm var. Ama o çıkan ses korkutuyor beni. O otomatige baktim ama kullanmayacağım birseye o parayı vermek istemedim. Hava kalmadigi halde acarken patlayacak gibi hissediyorum, eskiden ellerim titriyordu.

Reactions: Jou
Düdüklüm var. Ama o çıkan ses korkutuyor beni. O otomatige baktim ama kullanmayacağım birseye o parayı vermek istemedim. Hava kalmadigi halde acarken patlayacak gibi hissediyorum, eskiden ellerim titriyordu.
Közz evett yaa annem alişmış eski düdüklülerden hala varr ömürlük resmen hiçbirşey olmadıı
Otomatiğe kalsak bozukur bi zaman sonra bence
Ama pek birşey etmiceksem niye alayimki zaten şu aralarr halılara takıldımm yeni halı istiyorum salona bide koridora 3D halı alcaz

Benim tencere setimin icinde vardi. Tek almadim, nerdeyse aldığım gibide duruyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…