- 20 Eylül 2013
- 7.514
- 16.366
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.081
Allah iyilik versin canım her daimSeninki suan'daymis.
Benim her anda oyle
10 mu hey maaşallah kızYalnız onlar da iyi kaşıdı haa10 tane yaptılar vicdansızlar hepsi toplam yani
Öyle yapıyom zatenBakmasınlar sende çocukları bahane et dur kız birde büyüyünce de torun gelmiyor derler hasbam
Bende cok korkarım kullanıyorum ama korkarak cok nadirBana düdüklü demeyunn ben cok korkarım halen daha alıp yapamadımm en korktum tencere
Ahh kuzumm o kadar diyon yani. Allah gücünü kuvvetini artırsın bitanem ne diyim. Kv ye de çocuklara bakma aşkı versinyavrum tatilden elimi etemi çektim artık 1 gece deliksiz uyumak istiyom
He ya10 mu hey maaşallah kız
Var bi hayalimizAhh kuzumm o kadar diyon yani. Allah gücünü kuvvetini artırsın bitanem ne diyim. Kv ye de çocuklara bakma aşkı versinansızın gelsin desin hele kızım senin gözlerinin hali ne uykusuz mu kaldın. Hadi ben bunlara bakarım git yat deisn aminn
HohpopyytYalnız onlar da iyi kaşıdı haa10 tane yaptılar vicdansızlar hepsi toplam yani
Hahah ahh sorma bide çoğunu başıma atıp bi gidiyorlardı aboooHohpopyytelim ayağım dolandı lan o neydi 2 tene ile tımarhanelik oldım
Kurufasulye diyon dimiiHaha beni de kalpten götürecek bir günfasulye nohutu neyde yapıyon ya kız. Ayy düdüklüsüz de olmuyor gülom ya
Ama otomatiklerden varmışşBende cok korkarım kullanıyorum ama korkarak cok nadir
Düdüklüm var. Ama o çıkan ses korkutuyor beni. O otomatige baktim ama kullanmayacağım birseye o parayı vermek istemedim. Hava kalmadigi halde acarken patlayacak gibi hissediyorum, eskiden ellerim titriyordu.Ama otomatiklerden varmışş
Pinoşş onu alabilirsin mesela ben alacaksam öyle alcam artıkk
Közz evett yaa annem alişmış eski düdüklülerden hala varr ömürlük resmen hiçbirşey olmadııDüdüklüm var. Ama o çıkan ses korkutuyor beni. O otomatige baktim ama kullanmayacağım birseye o parayı vermek istemedim. Hava kalmadigi halde acarken patlayacak gibi hissediyorum, eskiden ellerim titriyordu.
Benim tencere setimin icinde vardi. Tek almadim, nerdeyse aldığım gibide duruyorKözz evett yaa annem alişmış eski düdüklülerden hala varr ömürlük resmen hiçbirşey olmadıı
Otomatiğe kalsak bozukur bi zaman sonra bence
Ama pek birşey etmiceksem niye alayimki zaten şu aralarr halılara takıldımm yeni halı istiyorum salona bide koridora 3D halı alcaz
Koy ver gitsinnnBenim tencere setimin icinde vardi. Tek almadim, nerdeyse aldığım gibide duruyor
Harika olmuş bu fikir olur bize
Canım joucanim beni asla unutmaz
Kahve tutkunlarına çok iyi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?