• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Essek sipasina anason vereyim yatsın uyusun evde 😅😅😅diye düşünüyorum.
Tobeler olsun sosyal kurumlar çocuğumu elimden alır 😂😂😂😂😂😂
Zaten eşimin kuzeni almanyada yaşıyorr
Nerden olduysa nasıl olduysa çocuklar çok ağlıyo diye bakamıyor düşünenler olmuş ve şikayet gelmis evi bastılarr çocuğu aldılarr çocuk esirgeme kurumuna getirdiler 2 sene oldu çocuğu alamıyor mahkeme suçsuz buldu birşeydenn durum öyle vahimkii hemde 2 kızı 😔

Geliştiriyorum çok iyi değilim artistlik yaparken arabayı sürterim daha 😂😂

Çık çık bazen banada oluyor öyle çıkmıyorum saat geç olunca da "ah, vah, tüh çıksaydık" diyorum benimki kesecek gibi bakıyor bana sonra, ben olsam bende kesecek gibi bakarım😂😂😂😂
Cokkk güldüm ya 😅😅😅 çünkü bu da ben😅😅😅

Zaten eşimin kuzeni almanyada yaşıyorr
Nerden olduysa nasıl olduysa çocuklar çok ağlıyo diye bakamıyor düşünenler olmuş ve şikayet gelmis evi bastılarr çocuğu aldılarr çocuk esirgeme kurumuna getirdiler 2 sene oldu çocuğu alamıyor mahkeme suçsuz buldu birşeydenn durum öyle vahimkii hemde 2 kızı 😔
Bende ablamı şikayet edecektim kıyamadım sonra vebalinden.

Bı ara bunlar yüzünden hayatım mahvoldu diye çocuklara agresif davranıyordu sonradan düzeldi de bari yoksa yuregim dayanmiyordu .

Bı çeşit depresyondaydi heralde bilemiyorum savunma yapamam bilmeden🤷

• Beğen
Reactions: Jou
Hiç ben bakarım yeğenime diyo mu bak :63:

coconatt coconatt sen minnosa bırakirsin o bakar
Yeni evli Minnosprenses Minnosprenses in evi alevler alır maazallah bebeyide alev alır 🤣🤣🤣

Lan şeytan işte 🤧🤧🤧
Şeytan git başımdan de o sende cevheri görüyor ondan yapışıyor sana kuzum Allah tekrar nasip etsin inşallah 🤲

Anlamisim aslında biliyomusun😓
Neyse 😓😓
Bidaha olmaz 😝😝😝
🤣🤣🤣 Kıyamam ki sana bir daha da olsun❤️❤️❤️

Cokkk güldüm ya 😅😅😅 çünkü bu da ben😅😅😅
O yüzden çok bacım eşin öyle bakmasın sende pişman olma. Kalk süslen püslen hadi ❤️😂

Evdeyim. Kendime "yorgunluk" , ısrarlı kızıma "tamam iç sus" , kocama da "benimle ilgilenmiyorsun, zıkkımın peki olsun ama yine de seni seviyorum" kahvesi 😂🤣🤣🤣

IMG_20210725_170640~2.jpg

Yeni evli Minnosprenses Minnosprenses in evi alevler alır maazallah bebeyide alev alır 🤣🤣🤣

Şeytan git başımdan de o sende cevheri görüyor ondan yapışıyor sana kuzum Allah tekrar nasip etsin inşallah 🤲

🤣🤣🤣 Kıyamam ki sana bir daha da olsun❤️❤️❤️

O yüzden çok bacım eşin öyle bakmasın sende pişman olma. Kalk süslen püslen hadi ❤️😂
İnşallah canım

Bende ablamı şikayet edecektim kıyamadım sonra vebalinden.

Bı ara bunlar yüzünden hayatım mahvoldu diye çocuklara agresif davranıyordu sonradan düzeldi de bari yoksa yuregim dayanmiyordu .

Bı çeşit depresyondaydi heralde bilemiyorum savunma yapamam bilmeden🤷
Kızz yok hiçbirşey ettiğide yoktu çok şımarıklardı telefon istiyolardı bi dk elinden düşürmüyolardıı
Oyüzden öyleydii

Back