- 25 Ağustos 2019
- 61.329
- 114.896
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.041
Zaten eşimin kuzeni almanyada yaşıyorrEssek sipasina anason vereyim yatsın uyusun evdediye düşünüyorum.
Tobeler olsun sosyal kurumlar çocuğumu elimden alır
Cokkk güldüm yaGeliştiriyorum çok iyi değilim artistlik yaparken arabayı sürterim daha
Çık çık bazen banada oluyor öyle çıkmıyorum saat geç olunca da "ah, vah, tüh çıksaydık" diyorum benimki kesecek gibi bakıyor bana sonra, ben olsam bende kesecek gibi bakarım
Dut gözüme görünme Allah affetse ben affetmemAllah affetsinbıtaktım
Ama keyfi kaçtı olmaz kiAy dur anlamadımne demek ooo
Bebeleri kime atacaksın peki .La bana herif kalk gezek dese uçarımben gezmeyi severim o evde oturmayı
Lan şeytan işteDut gözüme görünme Allah affetse ben affetmem
Ama keyfi kaçtı olmaz ki
Ayılana gazoz bayılana limon ya hani
Anlamisim aslında biliyomusunDut gözüme görünme Allah affetse ben affetmem
Ama keyfi kaçtı olmaz ki
Ayılana gazoz bayılana limon ya hani
Cahil olmadığımıza sevindimOluyo mu bilmiyom ki
Büyük kızım da sever gezmeyi küçüğü de arabayla alırım yanımaBebeleri kime atacaksın peki .
Bu önemli bir husus
Bende ablamı şikayet edecektim kıyamadım sonra vebalinden.Zaten eşimin kuzeni almanyada yaşıyorr
Nerden olduysa nasıl olduysa çocuklar çok ağlıyo diye bakamıyor düşünenler olmuş ve şikayet gelmis evi bastılarr çocuğu aldılarr çocuk esirgeme kurumuna getirdiler 2 sene oldu çocuğu alamıyor mahkeme suçsuz buldu birşeydenn durum öyle vahimkii hemde 2 kızı
KoloniBüyük kızım da sever gezmeyi küçüğü de arabayla alırım yanıma
Yeni evli
Şeytan git başımdan de o sende cevheri görüyor ondan yapışıyor sana kuzum Allah tekrar nasip etsin inşallahLan şeytan işte
Anlamisim aslında biliyomusun
Neyse
Bidaha olmaz
O yüzden çok bacım eşin öyle bakmasın sende pişman olma. Kalk süslen püslen hadiCokkk güldüm yaçünkü bu da ben
Kızına olan kahveyi sevdimEvdeyim. Kendime "yorgunluk" , ısrarlı kızıma "tamam iç sus" , kocama da "benimle ilgilenmiyorsun, zıkkımın peki olsun ama yine de seni seviyorum" kahvesi
Eki Görüntüle 2892458
Hepinize afiyet bal olsun öyleyseEvdeyim. Kendime "yorgunluk" , ısrarlı kızıma "tamam iç sus" , kocama da "benimle ilgilenmiyorsun, zıkkımın peki olsun ama yine de seni seviyorum" kahvesi
Eki Görüntüle 2892458
İnşallah canımYeni evliMinnosprenses in evi alevler alır maazallah bebeyide alev alır
Şeytan git başımdan de o sende cevheri görüyor ondan yapışıyor sana kuzum Allah tekrar nasip etsin inşallah
Kıyamam ki sana bir daha da olsun
O yüzden çok bacım eşin öyle bakmasın sende pişman olma. Kalk süslen püslen hadi
Accık sersem gibiyim de pek tahammüllü degilim şu anda, ondan kaba bir tabir olduKızına olan kahveyi sevdimtamam iç sus
Kızz yok hiçbirşey ettiğide yoktu çok şımarıklardı telefon istiyolardı bi dk elinden düşürmüyolardııBende ablamı şikayet edecektim kıyamadım sonra vebalinden.
Bı ara bunlar yüzünden hayatım mahvoldu diye çocuklara agresif davranıyordu sonradan düzeldi de bari yoksa yuregim dayanmiyordu .
Bı çeşit depresyondaydi heralde bilemiyorum savunma yapamam bilmeden
Uçan kahve miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?