- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.921
Samimiyse zaten direk diyorum ben kahve icicem sanada yapayım mı diye
Ayy vallahi oyleymis eylulde kapancakmis esimde izne çıkınca iyi olduSağol kuzum evine gitte beraber olsun artık.
Gez tabi ya eylülde kapanırsa gezemeyeceğiz tadını çıkar
Kız ben masumane dedim öyle kim dedi kapanacak diyeAyy vallahi oyleymis eylulde kapancakmis esimde izne çıkınca iyi oldu
Kapanmasin artık yaKız ben masumane dedim öyle kim dedi kapanacak diye
Bende bir an önce gezmeyi depılasam iyi olacak zaar
Öyle deniliyo kuzu gerçektende olabilir vakalar gene yükselmeye başladı yasaklar gelincek diye konuşuluyor maalesefKız ben masumane dedim öyle kim dedi kapanacak diye
Bende bir an önce gezmeyi depılasam iyi olacak zaar
Zorunlum benim vakalar yükseldiiKapanmasin artık ya
Ya ben o kadar şey planladim ya ofZorunlum benim vakalar yükseldii
Eylülde kapanabilir diye konuşuluyodu haberlerde
Mercie kuzucumcoconatt afiyet olsun guzellik
bencede kapanmasın, çok bunaldıkKapanmasin artık ya
Vakalar yükselince bende düşünmedim değil ama gerçek olması insanı fena sarsıyorÖyle deniliyo kuzu gerçektende olabilir vakalar gene yükselmeye başladı yasaklar gelincek diye konuşuluyor maalesef
Nereye gidecegudinn zorunlummYa ben o kadar şey planladim ya of
Evett valla cocomm hepimizi mahvettii o vuhann a allah belasını versin onlar bulaştırdıı hepten yoksa hayatımız mükemmeldi yaaaMercie kuzucum
bencede kapanmasın, çok bunaldık
Pandemi biterse psikolojisi bozuk ruh hastaları olarak gezeceğiz zaten
Vakalar yükselince bende düşünmedim değil ama gerçek olması insanı fena sarsıyor
Nereye gidecegudinn zorunlumm
Dua ette o zamana kadar düşer inşaallahh
Bide agustosa 20 bin vaka bekleniyormuş
Evett valla cocomm hepimizi mahvettii o vuhann a allah belasını versin onlar bulaştırdıı hepten yoksa hayatımız mükemmeldi yaaa
Üzülmeyinn ulenn bende üzülüyorummmmmHakkımızda hayırlısı kuzum ne diyelim elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz öyle
Ne oldu niye üzülüyorsunuzÜzülmeyinn ulenn bende üzülüyorummmmm
Bide böyle bı hastalık ortaminda çok gerekliymiş gibi ülkeye kaçak insanlar giriyor .Nereye gidecegudinn zorunlumm
Dua ette o zamana kadar düşer inşaallahh
Bide agustosa 20 bin vaka bekleniyormuş
Evett valla cocomm hepimizi mahvettii o vuhann a allah belasını versin onlar bulaştırdıı hepten yoksa hayatımız mükemmeldi yaaa
Ne.oluyor diyorum.kimse bir şey demiyorBide böyle bı hastalık ortaminda çok gerekliymiş gibi ülkeye kaçak insanlar giriyor .
Sürekli yüreğim ağzımda kocam hastalık kapar mi . Sonu kötü olsa naparim' diye dusunmekte beni histerik yapmaya başladıMercie kuzucum
bencede kapanmasın, çok bunaldık
Pandemi biterse psikolojisi bozuk ruh hastaları olarak gezeceğiz zaten
Vakalar yükselince bende düşünmedim değil ama gerçek olması insanı fena sarsıyor
Ben biseye kizmadim canım o nereden çıktıNe.oluyor diyorum.kimse bir şey demiyor
Niye kızdın ne oldu
Sabah kedi attım gördün mü nikocumm
Ben biseye kizmadim canım o nereden çıktı
Yok bebeğim görmedim.
Bildirim gelince ona bakıyorum benhiç sayfayı okumuyorum ki ne var ne yok diye
Covit mi konuşuyorsunuz şimdi baktım gördümSürekli yüreğim ağzımda kocam hastalık kapar mi . Sonu kötü olsa naparim' diye dusunmekte beni histerik yapmaya başladı
O his o kadar kötü ki anlatamam.Sürekli yüreğim ağzımda kocam hastalık kapar mi . Sonu kötü olsa naparim' diye dusunmekte beni histerik yapmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?