- 20 Eylül 2013
- 7.514
- 16.366
- 448
- 41
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.881
Ne güzel yapmışsın. Her mekândan, her andan memnun olmayı biliriz aslında, merak etme bebişin sıkılmana fırsat da bırakmaz sanırımAmannnn o parazitler hep var hayatta kuzum aynen devam et iyi olmaya
hiç bu bayram kadar gezmemistim bende Ege turu yaptım desem yeridir yarın sıkılmassam evde iyidir
Gezmeyi çok seviyor yataktan atta gidelim diyerek kalkıyorNe güzel yapmışsın. Her mekândan, her andan memnun olmayı biliriz aslında, merak etme bebişin sıkılmana fırsat da bırakmaz sanırım
Bu sene ben de o niyetle götürdüm bayram gezmesine. Memnun oldu cocuk, hastalığı da unuttu, iyilesti artik şükürGezmeyi çok seviyor yataktan atta gidelim diyerek kalkıyorbenim tam tersim beni bıraksalar evden çıkmam çoğu yere o eylensin diye gidiyorum zaten
Hayırlısı olsun hakkınızda pina, bundan sonra inşallah daha sağlıklı olur herşey
Bir şans verse idik bir daha olursa dövseydik parem
Boşver alışmasın kokom bir dahada aman aman diyim olmasinHayırlısı olsun hakkınızda pina, bundan sonra inşallah daha sağlıklı olur herşey
Bir şans verse idik bir daha olursa dövseydik parem
Hahaha ay cok güzel ya
Wayyyy köpüğe bakkkbebeklinick MssPARE Minnosprenses Jou D u t Kahve __Kokusu ASSOSyal
Günün ilk kahvesi olsun mu
Kahvesiz bir gün düşünemiyorum kızlar
Afiyet olsun cocommbebeklinick MssPARE Minnosprenses Jou D u t Kahve __Kokusu ASSOSyal
Afiyet olsun canimbebeklinick MssPARE Minnosprenses Jou D u t Kahve __Kokusu ASSOSyal
Sinbo kahve makinesi sağolsunWayyyy köpüğe bakkkellerine sağlık canım
Sanada afiyet olsun balım aynı zamana denk gelmiş ne güzel olmuş misAfiyet olsun cocommbende simdi kahve içiyorum yarıladım
Sağol kuzucumAfiyet olsun canim
Beraber kahve keyfisi cocomSinbo kahve makinesi sağolsun
Beraber olsun kahvem göremedim ne zamandır seni, nasılsın?
Sanada afiyet olsun balım aynı zamana denk gelmiş ne güzel olmuş mis
Sağol kuzucum
Özledim kız seniWayyyy köpüğe bakkkellerine sağlık canım
Canımı cektirdiniz cocommmSinbo kahve makinesi sağolsun
Beraber olsun kahvem göremedim ne zamandır seni, nasılsın?
Sanada afiyet olsun balım aynı zamana denk gelmiş ne güzel olmuş mis
Sağol kuzucum
Yap yap bir yerlerin şişmesin üzülürüzCanımı cektirdiniz cocommmyapem bari bende bir duple kahve anca ayiltir beni
Gidiyorum yapmaya burda kalYap yap bir yerlerin şişmesin üzülürüz
Kahvemi içtim bekliyorumGidiyorum yapmaya burda kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?