Amannnn o parazitler hep var hayatta kuzum aynen devam et iyi olmaya
hiç bu bayram kadar gezmemistim bende Ege turu yaptım desem yeridir yarın sıkılmassam evde iyidir
Ne güzel yapmışsın. Her mekândan, her andan memnun olmayı biliriz aslında, merak etme bebişin sıkılmana fırsat da bırakmaz sanırım

Ne güzel yapmışsın. Her mekândan, her andan memnun olmayı biliriz aslında, merak etme bebişin sıkılmana fırsat da bırakmaz sanırım
Gezmeyi çok seviyor yataktan atta gidelim diyerek kalkıyor benim tam tersim beni bıraksalar evden çıkmam çoğu yere o eylensin diye gidiyorum zaten

Gezmeyi çok seviyor yataktan atta gidelim diyerek kalkıyor benim tam tersim beni bıraksalar evden çıkmam çoğu yere o eylensin diye gidiyorum zaten
Bu sene ben de o niyetle götürdüm bayram gezmesine. Memnun oldu cocuk, hastalığı da unuttu, iyilesti artik şükür bize de iyi geldi gezmek moral motivasyon olarak

Kizlar biz konustuk. Barıştık sanirim. Ben sana hicbirsey soylemedim sen ayrıldığını soyledin dedi. Bende en iyi cevap susmak diye sustum dedi.
MssPARE coconatt Jou
Hayırlısı olsun hakkınızda pina, bundan sonra inşallah daha sağlıklı olur herşey
Sana.dedik dimi dur.bi bekle hemen gürleme bekle diye hem kendini hem bizede üzdün

coconatt Jou şimdi seni beraber dövmek gerekir önce ben başlayım

Bu arada sevindim ama.dayagi hak ettin
Bir şans verse idik bir daha olursa dövseydik parem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…