Kahvemi içtim bekliyorum 🥰
IMG_20210724_124118.jpg

Yettimmm 😂😂

Anca ayar beni canım 😂 salak saçma uyku uyudum gece adına neden süvari demişler bak merak ettim şimdi 🙈
Bazen oluyor kuzum hepimize öyle.

Bende iki gündür eşimi sabahları göremiyorum ya acayip uyuyorum gözüm açılmıyor neden böyle olduysam bir anda 🙄

Çay bardağı di mi o?

Aslında egede süvari denirmiş kuzum 19 mu 20.yy da mı ne. Sebebide egede efeler fincanda kahve çabuk bittiği için çay bardağında içerlermiş. Efeler nargile içerken kahve içemiyorlarmış fincanda ki çabuk bittiği için. Çözümüde çay bardağında bulmuşlar. Böylece kahveyle nargile içebilmişler kahvenin ömrü uzamış yani.

Bende ilk duyduğumda araştırmıştım bunu öğrendim ne derece doğru tabi bilmiyorum 🙄

Bazen oluyor kuzum hepimize öyle.

Bende iki gündür eşimi sabahları göremiyorum ya acayip uyuyorum gözüm açılmıyor neden böyle olduysam bir anda 🙄

Çay bardağı di mi o?

Aslında egede süvari denirmiş kuzum 19 mu 20.yy da mı ne. Sebebide egede efeler fincanda kahve çabuk bittiği için çay bardağında içerlermiş. Efeler nargile içerken kahve içemiyorlarmış fincanda ki çabuk bittiği için. Çözümüde çay bardağında bulmuşlar. Böylece kahveyle nargile içebilmişler kahvenin ömrü uzamış yani.

Bende ilk duyduğumda araştırmıştım bunu öğrendim ne derece doğru tabi bilmiyorum 🙄
Vayyyyy iyiymiş mantıklı banada fincan küçük geliyor iki fırt çek bitiyor 😂
Borcum olsun kahvem içtim bende :21: :KK19: :KK68: :KK8:🍒🍒
Tammm kuzum borcun olsun 🍒🍒🍒😘😘😘😘

Ben senin kahve içişine kuybannn heleeeee afiyrt olsun ballıkaymağummmm ooyyyy keşana gidiyoruz kızçelerr kaynanamla fln 😃
Sağol kuzum evine gitte beraber olsun artık.

Gez tabi ya eylülde kapanırsa gezemeyeceğiz tadını çıkar 😂

• Komik
Reactions: Jou
Back