- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #9.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öffff birde süvari hemde köpüklü cezbettin beni
Anca ayar beni canımÖffff birde süvari hemde köpüklü cezbettin beni
Afiyet olsun ellerin sağlık canım benim![]()
Bazen oluyor kuzum hepimize öyle.Anca ayar beni canımsalak saçma uyku uyudum gece adına neden süvari demişler bak merak ettim şimdi
![]()
Borcum olsun kahvem içtim bendeBende kuzummm kahve icekmi beraber
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vayyyyy iyiymiş mantıklı banada fincan küçük geliyor iki fırt çek bitiyorBazen oluyor kuzum hepimize öyle.
Bende iki gündür eşimi sabahları göremiyorum ya acayip uyuyorum gözüm açılmıyor neden böyle olduysam bir anda
Çay bardağı di mi o?
Aslında egede süvari denirmiş kuzum 19 mu 20.yy da mı ne. Sebebide egede efeler fincanda kahve çabuk bittiği için çay bardağında içerlermiş. Efeler nargile içerken kahve içemiyorlarmış fincanda ki çabuk bittiği için. Çözümüde çay bardağında bulmuşlar. Böylece kahveyle nargile içebilmişler kahvenin ömrü uzamış yani.
Bende ilk duyduğumda araştırmıştım bunu öğrendim ne derece doğru tabi bilmiyorum![]()
Tammm kuzum borcun olsunBorcum olsun kahvem içtim bende![]()
![]()
![]()
![]()
He sonra Azer Bülbül oluyoruz dediğin gibiVayyyyy iyiymiş mantıklı banada fincan küçük geliyor iki fırt çek bitiyor
Tammm kuzum borcun olsun![]()
Yaaaa sorma içmesem Leyla gibiyim ayilamiyom içsem azel bülbül gibi titriyoruz ne olacak halimizHe sonra Azer Bülbül oluyoruz dediğin gibi![]()
Ay bilmiyorum ya bağımlılık resmen insan içinde demeye korkuyorum bağımlı damgası vuruyorlar diyeYaaaa sorma içmesem Leyla gibiyim ayilamiyom içsem azel bülbül gibi titriyoruz ne olacak halimiz![]()
Afiyet olsun canım benim@zorunlunick @MssPAREMinnosprenses
Jou @dut agaci
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
Günün ilk kahvesi olsun mu
Kahvesiz bir gün düşünemiyorum kızlar![]()
Ben artık ikram etmiyen olursa arsızca söylüyorum o kadar durum fenaAy bilmiyorum ya bağımlılık resmen insan içinde demeye korkuyorum bağımlı damgası vuruyorlar diye![]()
Döndünmu kuzumm köydenAfiyet olsun canım benim![]()
Evet canım 2 saat kadar önce eve geldimDöndünmu kuzumm köyden
Ben artık ikram etmiyen olursa arsızca söylüyorum o kadar durum fena![]()
Anne evindeki kahvede bir başka olur afiyet şifa olsun
Ben senin kahve içişine kuybannn heleeeee afiyrt olsun ballıkaymağummmm ooyyyy keşana gidiyoruz kızçelerr kaynanamla fln@zorunlunick @MssPAREMinnosprenses
Jou @dut agaci
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
Günün ilk kahvesi olsun mu
Kahvesiz bir gün düşünemiyorum kızlar![]()
Samimiyse zaten direk diyorum ben kahve icicem sanada yapayım mı diye
Ben yapayım üşenirsen de birde daha çabuk gelir önüne![]()
Sağol kuzum evine gitte beraber olsun artık.Ben senin kahve içişine kuybannn heleeeee afiyrt olsun ballıkaymağummmm ooyyyy keşana gidiyoruz kızçelerr kaynanamla fln![]()