Ah bebeğim evet evet görmüştüm .
Ben bı an kedi deyince bahçede kedi fotosu cektin sandım yanlış anlamışım afedersin.
Görmez miyim bu fotoyu .

Cokk guzeeeeeel.
Ama ben kizartmalarimi ocakta domates kaynatıp üstüne dökünce seviyorummmmmm
Bak bu denk geldi senle ben diye paylasmistim

Eki Görüntüle 2892189

Covit mi konuşuyorsunuz şimdi baktım gördüm

Herkes asi olduk diye rahatlık yaptı ama bunun sonu ne okucak belli değil ALLAH korusun
Sen oldun mu bebisim.ben olmadim kafam karisik

Canım benim kıyamam sana.
Allah bir daha ugratmasin aminn.
Aşı oldun mu ben olmadım da

Canım benim kıyamam sana.
Allah bir daha ugratmasin aminn.
Aşı oldun mu ben olmadım da
Amin canım, amin.

Yok kuzum olmadım, bir süre de olmak istemiyorum. Bütün ailem 3.doz aşılarından sonra covit oldular. Ağır atlattılar.

Hafif atlatıılıyor aşıdan sonra diyorlar ama hepsi ağır atlattılar. Eşim aşı yoktu bzie o zaman oldu oda aynı şeyleri yaşadı. Nasıl aşıdan sonra hafif atlatıılıyor ben anlamıyorum.

Ne.oluyor diyorum.kimse bir şey demiyor
Niye kızdın ne oldu

Sabah kedi attım gördün mü nikocumm
Haa yok parem ben dedimki eylülde kapanma geliyorr zorunlum dedi bende tamda program yapıyodum dediii oyanii onlar üzülünce bende dedimm ben de üzülüyorum siz üzülüncee evett bide aşı oldular herkesee birahatlık geldii

Bide böyle bı hastalık ortaminda çok gerekliymiş gibi ülkeye kaçak insanlar giriyor .
Hehh aynenn herşey paradan yapıyolarrr arap dolu resmenn bi görr para paraya demiyolar vallaha onlar olmasa parasızz kalirız oyle bi ülke olmuşburası

Benimde çok tereddütlerim var yüzde 80-85 negatif bakıyorum.
Bu kezde covid olsak bişey olsa unutamayacagim bir piişmanlık yaşar mıyım aşı olmadim diye diyorum

Sizde mi oldunuz cocom koronaa ne zaman oldunuzz bizde nisanda olduk eşimin işyeir yüzünden

Benimde çok tereddütlerim var yüzde 80-85 negatif bakıyorum
Aynen canım eşimle bizde öyle düşünüyoruz. Bir süre olmayalım bakalım ne olacak.

Sizde mi oldunuz cocom koronaa ne zaman oldunuzz bizde nisanda olduk eşimin işyeir yüzünden
Çok geçmiş olsun sizede kuzum

Bana şükür bulamadı eşimede iş yerinden bulaştı sizin gibi. İş ortamında belki 15 kişiye bulaştı piyango bizede vurdu.

Jou
bebeklinick
coconatt

Kızlar valla bende.korkuyirum evdeyim biryere gitmiyorum ev bahçeli ama bir gelen olsa annem.babam.yaslimkronik rahatsızlıkları var allah korusun hepimizi biz insanlar hiç dikkat.etmiyoruz mutlaka gelicek yine kapanmalar

Varyantlar çoğalıyor 2 Yıl olucak 10 bini gecmis galiba vakalar

Aynen oyle olduu iyi sana bulaşmadı
Ama eşim çok agır gecirdi
Ben sadece grip gibi atlattımm

Evettt agustosta 20 bin vaka bekleniyormuş paremm
Hepimizz korkuyoruzz helekii degişik değişik varyanttlar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…