- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.866
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.941
Sen oldun mu bebisim.ben olmadim kafam karisikCovit mi konuşuyorsunuz şimdi baktım gördüm
Herkes asi olduk diye rahatlık yaptı ama bunun sonu ne okucak belli değil ALLAH korusun
Kuzum evet covit hakkında dikkatimden kaçmış yazdığın yaCovit mi konuşuyorsunuz şimdi baktım gördüm
Herkes asi olduk diye rahatlık yaptı ama bunun sonu ne okucak belli değil ALLAH korusun
Canım benim kıyamam sana.O his o kadar kötü ki anlatamam.
Benim eşime bulaştı akılsız biri yüzünden 10 gün öldüm öldüm dirildim. Kendim ayakta kalıp onunla ilgileneyim birde aynı evde ağrısı olmasına rağmen yanına gidememek çok kötü birşey
Allah bize tekrarını yaşatmasın ve dilerim daha fazla kimseye bulaşmadan kurtulalım şu illetten
Amin canım, amin.Canım benim kıyamam sana.
Allah bir daha ugratmasin aminn.
Aşı oldun mu ben olmadım da
Haa yok parem ben dedimki eylülde kapanma geliyorr zorunlum dedi bende tamda program yapıyodum dediii oyanii onlar üzülünce bende dedimm ben de üzülüyorum siz üzülüncee evett bide aşı oldular herkesee birahatlık geldiiNe.oluyor diyorum.kimse bir şey demiyor
Niye kızdın ne oldu
Sabah kedi attım gördün mü nikocumm
Hehh aynenn herşey paradan yapıyolarrr arap dolu resmenn bi görr para paraya demiyolar vallaha onlar olmasa parasızz kalirız oyle bi ülke olmuşburasıBide böyle bı hastalık ortaminda çok gerekliymiş gibi ülkeye kaçak insanlar giriyor .
Benimde çok tereddütlerim var yüzde 80-85 negatif bakıyorum.Amin canım, amin.
Yok kuzum olmadım, bir süre de olmak istemiyorum. Bütün ailem 3.doz aşılarından sonra covit oldular. Ağır atlattılar.
Hafif atlatıılıyor aşıdan sonra diyorlar ama hepsi ağır atlattılar. Eşim aşı yoktu bzie o zaman oldu oda aynı şeyleri yaşadı. Nasıl aşıdan sonra hafif atlatıılıyor ben anlamıyorum.
Sizde mi oldunuz cocom koronaa ne zaman oldunuzzO his o kadar kötü ki anlatamam.
Benim eşime bulaştı akılsız biri yüzünden 10 gün öldüm öldüm dirildim. Kendim ayakta kalıp onunla ilgileneyim birde aynı evde ağrısı olmasına rağmen yanına gidememek çok kötü birşey
Allah bize tekrarını yaşatmasın ve dilerim daha fazla kimseye bulaşmadan kurtulalım şu illetten
Aynen canım eşimle bizde öyle düşünüyoruz. Bir süre olmayalım bakalım ne olacak.Benimde çok tereddütlerim var yüzde 80-85 negatif bakıyorum
Çok geçmiş olsun sizede kuzumSizde mi oldunuz cocom koronaa ne zaman oldunuzzbizde nisanda olduk eşimin işyeir yüzünden
Aynen oyle olduu iyi sana bulaşmadıAynen canım eşimle bizde öyle düşünüyoruz. Bir süre olmayalım bakalım ne olacak.
Çok geçmiş olsun sizede kuzum
Bana şükür bulamadı eşimede iş yerinden bulaştı sizin gibi. İş ortamında belki 15 kişiye bulaştı piyango bizede vurdu.
Evettt agustosta 20 bin vaka bekleniyormuş paremmJou
bebeklinick
coconatt
Kızlar valla bende.korkuyirum evdeyim biryere gitmiyorum ev bahçeli ama bir gelen olsa annem.babam.yaslimkronik rahatsızlıkları var allah korusun hepimizi biz insanlar hiç dikkat.etmiyoruz mutlaka gelicek yine kapanmalar
Varyantlar çoğalıyor 2 Yıl olucak 10 bini gecmis galiba vakalar
Çok ürkütücüEvettt agustosta 20 bin vaka bekleniyormuş paremm
Hepimizz korkuyoruzz helekii degişik değişik varyanttlar geliyor
E karşımızda sürekli şekil değiştiren bı düşman varken biz nasıl neye temkinli olacağız kiEvettt agustosta 20 bin vaka bekleniyormuş paremm
Hepimizz korkuyoruzz helekii degişik değişik varyanttlar geliyor
Bende şaşırdım artıkk hiçbirseyden heves bile kalmadı insanınnE karşımızda sürekli şekil değiştiren bı düşman varken biz nasıl neye temkinli olacağız ki
Hemde cookkÇok ürkütücü
Yaaaaaa sonunda kavuşuyosun oğluşunaKizlar bebisim yolda geliyor, cok heyecanlıyım. Cok özledim, vakit geçmiyor.
Kavuştum bebisime 45 dk oldu sarıldık, öpustük. Annem diyor ki oğlun gittiginden beri suan güldüğün kadar gülmedin diyorY
Yaaaaaa sonunda kavuşuyosun oğluşuna
Aaa ne güzel hadi allah kavuştursun inşallahKizlar bebisim yolda geliyor, cok heyecanlıyım. Cok özledim, vakit geçmiyor.
Geldi parem geldi, 1 saat oldu geleli. Cok mutluyum valla. Dayisiyla oyun oynuyor simdi, az sonra sarilip, uyutucam.Aaa ne güzel hadi allah kavuştursun inşallah
Ana kucağın da uyusun ohhh missGeldi parem geldi, 1 saat oldu geleli. Cok mutluyum valla. Dayisiyla oyun oynuyor simdi, az sonra sarilip, uyutucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?