Kizlar biz konustuk. Barıştık sanirim. Ben sana hicbirsey soylemedim sen ayrıldığını soyledin dedi. Bende en iyi cevap susmak diye sustum dedi.
MssPARE coconatt Jou
Adam haklı dağılınnnn
Ben dedim ama yazmadıysa etmediyse demekki bitirmek istemiyor boşu boşuna kendin üstüne kuruntu yaptınn pinoşş
Adam olay büyümesin diye bitmesin diye yazmadıı kafanı toparla diye etti
Sen nerden nere anladın ula pinoş gece gece
Dellendirdin içtin boşunamı içtin zukkum iç dedimmm

Bura haric 6 kisiyi uğraştırdim.
Arkadaş usenmemis ninni yazmis artik gece uyuyayım diye.

Reactions: Jou
Kizlar biz konustuk. Barıştık sanirim. Ben sana hicbirsey soylemedim sen ayrıldığını soyledin dedi. Bende en iyi cevap susmak diye sustum dedi.
MssPARE coconatt Jou
Sana.dedik dimi dur.bi bekle hemen gürleme bekle diye hem kendini hem bizede üzdün

coconatt Jou şimdi seni beraber dövmek gerekir önce ben başlayım

Bu arada sevindim ama.dayagi hak ettin

Bura haric 6 kisiyi uğraştırdim.
Arkadaş usenmemis ninni yazmis artik gece uyuyayım diye.
Olsun bebişimm adamın kıymetini bill
Demekki seviyor senikii sustu bende eskiden çok ağür şeylere dememe rağmen hiç cvp yazmazdıı
Buluştuğumuz zaman sorardım niye yazmıyosun cvp vermiyosun yazsam üstüne iyice uzuycak ne gerek var dedii bende sustum o ara demekki seviyo dedimm sevmese bunları bukadar alttan almaz s.kt.r g.t derdii net!!

Oda onu söylüyor zaten oyle mi deseydim, kendin ayrildin, ben sana tek cevap vermedim dedi. Ben olduğum yerde duruyorum bitti demedim dedi

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…