- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #9.821
Gunaydin canım. Ben herkes uyudu diye girmedim bir dahaPina napıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canım. Ben herkes uyudu diye girmedim bir dahaPina napıyorsun
Kim banlanmisO kuuzz banlanmış![]()
Pina iyimisin nasılsınGunaydin canım. Ben herkes uyudu diye girmedim bir daha
Idare ederim canim. Cok iyi değilim malum. Gece sessiz ağlamaya çalışıyordum, bi anda annem geldi, abim kapının önünde ne oluyor diye. Annem oyle bir bağırti koptu ki koştuk diyor.Pina iyimisin nasılsın
Senmi bağırdın ne oldu anlamadımIdare ederim canim. Cok iyi değilim malum. Gece sessiz ağlamaya çalışıyordum, bi anda annem geldi, abim kapının önünde ne oluyor diye. Annem oyle bir bağırti koptu ki koştuk diyor.![]()
Ben bağırmisim, hıçkıra hıçkıra ağlayınca onun sesi herhalde. Onlarda sese kosmuslar ne oluyor diye. Ben uyuyana kadar uyumadi kimse. Sabah mezara gideceklerdi, annem kötüsün gitmiycez dedi, yalniz bırakmak istememişlerSenmi bağırdın ne oldu anlamadım
Iyi yapmışlar diğerinden ses yok muBen bağırmisim, hıçkıra hıçkıra ağlayınca onun sesi herhalde. Onlarda sese kosmuslar ne oluyor diye. Ben uyuyana kadar uyumadi kimse. Sabah mezara gideceklerdi, annem kötüsün gitmiycez dedi, yalniz bırakmak istememişler
Yok canım. Ben gece bayagi yazmışım ona, yazdığımı hatırlıyorum ama yazdıklarımı okuyunca hatırlıyorum. Sadece okudu hic cevap vermedi. Kendimle konusur gibi sayistirmisim. Hakaret falan tarzında degil.Iyi yapmışlar diğerinden ses yok mu
Bekle hiç sesini çıkarma bakalım ne olucak canimMuhtemelen sarhoş oldum diye hicbirsey yazmadi. Is cigrindan cikacakti. Patlamaya hazır bomba gibi olduğum için.
2 3 gun bekliycem oğlumun oyuncakları var onda onlari almam gerek.Bekle hiç sesini çıkarma bakalım ne olucak canim
Oohh iyi oldu o kim ya minnoşuma laf sokucak pıçaklarum vallaaGördüm gitmiş![]()
Aayyy bayılırımmm
Nefis görünüyor