- 25 Ağustos 2019
- 61.318
- 114.849
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.801
Ayy inanmıyorum sana ebru yaa vallahi kafayı yedirttin burda benii yaaBardak bitsin içmiyorum yürüyemiyorum zaten merdivenleri nasil cikicam bilmiyorum
Bitti ictimAyy inanmıyorum sana ebru yaa vallahi kafayı yedirttin burda benii yaa
Nasıl çıkcan sindiBitti ictim
Cikarim ben cikmasamda düşerim, olmek istiyorum yaaaNasıl çıkcan sindi
Sussss susss kendine gellCikarim ben cikmasamda düşerim, olmek istiyorum yaaa
Merak etme birsey yapmam oglum var, o olmasa çoktan yapmıştımSussss susss kendine gell
Sarhoşsun zaten benimi dinlicenn
Insallahh biranda yatağa geçersinde uyurusn
Iyikiide var oğlun çok şükür allahımmMerak etme birsey yapmam oglum var, o olmasa çoktan yapmıştım
Merak etme beni git yat uyu hadiIyikiide var oğlun çok şükür allahımm
Vallahiii uyumicaktim ama yarın yolum uzun babanneme bayramlaşıcaz daha bayram gunleri beni bitiriyor zaten artık sıkıldımMerak etme beni git yat uyu hadi
O hayvann değill tam bi ş.refs..zzzzzzzzHepinize çok teşekkür ederim o hayvan bile beni umursamazken beni dinlediniz. Allah ne muradıniz varsa versin
Uyu canım hadi git uyu öpüyorum seni komacanVallahiii uyumicaktim ama yarın yolum uzun babanneme bayramlaşıcaz daha bayram gunleri beni bitiriyor zaten artık sıkıldım
Bende seni çokcok öpüyorumm sende geç yatağa iyice uyu zaten uyursun çok içmişsinUyu canım hadi git uyu öpüyorum seni komacan
YataytayimBende seni çokcok öpüyorumm sende geç yatağa iyice uyu zaten uyursun çok içmişsin
Çok mu içti yaGeldim ama gidicemJou erken yatmazsın sen nerdesin coconatt bebeklinick heyy yavriler gelin pina sarhoş olmak üzere
Pina napıyorsunBen başımın çaresine bakarım merak etmeyin
Uyuyamadım zorunlum sabah geç kalktım ondan galiba
Uyuyamadım zorunlum sabah geç kalktım ondan galiba
Sende mi uyuyamadın yoksa klasik sabaha bekçi mi?
Sürpriz gibi olduDizi izliyorduk eşimle kuzum.
Çay molasında bı girdim sen varsıniyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?