- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.781
OldumOldunmua sarhoş
Aboooo noluyo giıi sanaa başladınn şimdii sarhoş olmayaaaaaaaRekor kırıyorum hayatımda ilk defa 4. Bardagi doldurucam
Ananı ne kovuyonnnn seni kovarımm bennnOldumanamida kovdum
Kafa bir milyonn artıkk durduramayızz pareeBen ondan ayrılmak istemiyorum yaaaa. Ben onu cok seviyorum, onunda sevdigini biliyorum. Ama bana bunu niye yapiyor anlamıyorum
Aynen canim
Bitmis belli yazdi. Ben yazdim ona. Oda ne saçmalıyorsun yazdi. Yedik içtik helal olsun yazdi. Ben bu kafayla cok aglarim dahaDövecem ha yeter da yazık ama kendine yapma bunu
Ulan pina adam çoktan bitirmiş o kafaylaaBitmis belli yazdi. Ben yazdim ona. Oda ne saçmalıyorsun yazdi. Yedik içtik helal olsun yazdi. Ben bu kafayla cok aglarim daha
Ahh be kuzumm bunu kendine haksızlık yapıyorsun yaaKizlar ben koptum. Hoşçakalin teşekkür ederim hersey icin. Ben bu kafayla var ya.
Pina yat uyu icio iyice eziyet etme kendine adamı boşver kendine bakKizlar ben koptum. Hoşçakalin teşekkür ederim hersey icin. Ben bu kafayla var ya.
Ben bu hayatta ne yaptım bunlari hakedicek. Cok yoruldum cokAhh be kuzumm bunu kendine haksızlık yapıyorsun yaa
Yazdıklarımı okumuyor bile zaten. Bu kadar ne zaman değersiz oldum ben onun gözündePina yat uyu icio iyice eziyet etme kendine adamı boşver kendine bak
Tamamm sen uyu kendine gelirsinn içmissin epeyy zaten uyursunBen bu hayatta ne yaptım bunlari hakedicek. Cok yoruldum cok
Ins uyurumTamamm sen uyu kendine gelirsinn içmissin epeyy zaten uyursun
Erkek onlar herşeyi yaparlar ruhun duymaz yazma sende bosverYazdıklarımı okumuyor bile zaten. Bu kadar ne zaman değersiz oldum ben onun gözünde
Bak oğlun gelcekk seni kötü görmesinn 2 güne iyicene toparlann içtin daha içme tamamı kuzumm yeterrliiIns uyurum
Okumuyor bile yazsam bile umrunda degil kiErkek onlar herşeyi yaparlar ruhun duymaz yazma sende bosver
Bardak bitsin içmiyorum yürüyemiyorum zaten merdivenleri nasil cikicam bilmiyorumBak oğlun gelcekk seni kötü görmesinn 2 güne iyicene toparlann içtin daha içme tamamı kuzumm yeterrlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?