- 25 Ağustos 2019
- 61.313
- 114.830
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.681
Kızz hepsi benim değill çoğu annemde çektim çoğu kayananmda çoğu halamda çoğu halamın kuzeninin atölyesi var giyim atölyesi oraya uğradım ordada yeni fincanBir sürü fincanın var hepsi çok güzel daha ne istiyorsun
Ben keyfine kola içiyorum.Yarasın ama keyfine iç içiyorsan değmez başkasına
Ben keyfine kola içiyorum.
Tek zararlim
Bak ağlarım haCanimsin. Buda gecer. Pasam tatilde 10 gundur yok. 2 gun sonra gelicek
Oda bir nebze iyiBen keyfine kola içiyorum.
Tek zararlim
Olmaz sana fincan yasakKızz hepsi benim değill çoğu annemde çektim çoğu kayananmda çoğu halamda çoğu halamın kuzeninin atölyesi var giyim atölyesi oraya uğradım ordada yeni fincan
Doyamıyorum uleeeee
Gel beraber içelim kuzum.Bak ağlarım ha
Zaten dokunsalar ağlayacam o zaman bende.mi içeyim bak yarın 24 temmuz benim kına gecemin tarihi 26 temmuz evlilik tarihim
Biliyonda niye göndermiyin heleTabi canım bilmexmiyim
Kız biten bitmiş sen ağlayacam diyorsun. Ağlaman gereken birşey olsaydı ayrılmazdın. Şimdi yoluna bak ve emin ol en güzel şeyler seni bekliyorBak ağlarım ha
Zaten dokunsalar ağlayacam o zaman bende.mi içeyim bak yarın 24 temmuz benim kına gecemin tarihi 26 temmuz evlilik tarihim
Kız sen kv lere gittiğinden beri uykuluk falan ne iş yaramadı orası sanaBiliyonda niye göndermiyin hele
Adresi yazıyorum o fincanı gönder bana
Uykuluk caddesi d.ss.k mahallesi beyin sok
No . 8 d.10
Başka yazıcak birsey bulamadım dirwk o aklıma geldii kokoreç dicektim dedim uymayyKız sen kv lere gittiğinden beri uykuluk falan ne iş yaramadı orası sana
Başka yazıcak birsey bulamadım dirwk o aklıma geldii kokoreç dicektim dedim uymayy
Ben uydururumm sen rahat oll
Uymuş maaşallah hepsi bir yerde
Fazla rahatım bakBen uydururumm sen rahat oll
Kuzum sen 2019 dami evlendim kiyamam sana. Cok kisa evli kalmışsın. Eks okuz en azından beni hayatına girdikten 14 yıl sonra ayrildi. Kucağımda bebemle.
HahhahaKız biten bitmiş sen ağlayacam diyorsun. Ağlaman gereken birşey olsaydı ayrılmazdın. Şimdi yoluna bak ve emin ol en güzel şeyler seni bekliyorSimurgp sende aynı şekilde.
Sözde söylemesi kolay ama düşünce kalkın, kalkın ki hayatınızdan çıkanlara öyle bir ders olsun bu ki felekleri şaşsın.
Yavrum ben 20 günlük evli kaldım ne diyin sen içecek biri varsa oda benimKuzum sen 2019 dami evlendim kiyamam sana. Cok kisa evli kalmışsın. Eks okuz en azından beni hayatına girdikten 14 yıl sonra ayrildi. Kucağımda bebemle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?