- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.641
Zaten saklasa bile 1 1.5 ay sonra nasil evlenecekti.Bazı erkekler saklıyor us canım
Sen kahve içtinmi zorunluumm
Gözlerin hep köpük görüyor
Iste evlenemiyecegi için böyle yapıyor olabilrZaten saklasa bile 1 1.5 ay sonra nasil evlenecekti.
aaa.evlenecekmiydinizZaten saklasa bile 1 1.5 ay sonra nasil evlenecekti.
Ama hep böyleymişIste evlenemiyecegi için böyle yapıyor olabilr
Anaaaa yoooooo bi coconunkini gördümmTabiki.
Paylastim görünmedi mi
Ama düzeltmiş hep şimdi bir eylem yok zorunlum insan dedimAma hep böyleymiş
Evlilik yaklaştıkça böyle olmamış ki
Yok canım asil isteyen oydu zaten. Evrakları falan hep gösterdi.Iste evlenemiyecegi için böyle yapıyor olabilr
Eylulde evlenicektikaaa.evlenecekmiydiniz
Aynen sehirdisina gidince, aramiyor sormuyor. Ben asker diye oldugunu düşünüyorum açıkçası. Sehirdisinda ruhsuzlasiyorAma hep böyleymiş
Evlilik yaklaştıkça böyle olmamış ki
Doğru tabii canımZaten saklasa bile 1 1.5 ay sonra nasil evlenecekti.
Aman iyi kandirilmada bu erkekler herşeyi yaparYok canım asil isteyen oydu zaten. Evrakları falan hep gösterdi.
Eylulde evlenicektik
Canim ben ilk defa ayrildim, 1 ay once ayni mevzudan kızıp ben yokum dedim, yanimda oldugu icin onda ikna etti. Sehirdisinda elini oynatmaz. Gelmedi dahaAma düzeltmiş hep şimdi bir eylem yok zorunlum insan dedim
Yok canım, oyle birsey yok. Zaten anasida istemiyor beni restlestiler cart curt. Bi dünya olay var.Aman iyi kandirilmada bu erkekler herşeyi yapar
Inşallah düzelirCanim ben ilk defa ayrildim, 1 ay once ayni mevzudan kızıp ben yokum dedim, yanimda oldugu icin onda ikna etti. Sehirdisinda elini oynatmaz. Gelmedi daha
Aslinda cok kolay bak. Simdi ona desem ki antibiyotik ictim, votka içiyorum diye. Belki kapıya bile gelir.Inşallah düzelir
Yapma çocukluk olurAslinda cok kolay bak. Simdi ona desem ki antibiyotik ictim, votka içiyorum diye. Belki kapıya bile gelir.
Yok yapmiycam ama icicem. Hatta simdi basliycam. Kafam güzelken yapmazsam, yapmiycamYapma çocukluk olur
Boşver yapma öyleAslinda cok kolay bak. Simdi ona desem ki antibiyotik ictim, votka içiyorum diye. Belki kapıya bile gelir.
Seni vururummmmm yeter amaaa haaa şimdi başladın içkilere kendine gell pina niyr onun yüzünden kendini bitiriyorsun yaa o orda mutluyken sen burda üzülüp durursan kendine yapmış olursunAslinda cok kolay bak. Simdi ona desem ki antibiyotik ictim, votka içiyorum diye. Belki kapıya bile gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?