- 27 Mart 2019
- 30.067
- 110.048
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.721
Bem istedim boşanmak 5 ay sonra beni aradı senin bir günahın yok beni afet vb..dedi ama ben istemedim ailesi evlatlıktan red ettiNasil ya. Sana boşanmak istiyorum mu dedi sen mi bosadin. Evlenmeden önce ne kadar zaman beraberdiniz
Nediim bebişimm ic keyfine göre cocomun dediği gibi baskası için içme keyfinden iç ohhh kafalarr birnilyonn biran önce gelsede oğlunn düzelirisnSurekli içmiyorum bebegim. Kafam cok bozukken.
Aayyy paremmm neelr yaşamıssın ama öylee hep meraj etmişimdir acaba niye boşandı neler oldu diye görüyomusun genede arıyolar senii çok seviyolar demekkii olsun onların bir suçu yok zatenn ailesi flnBem istedim boşanmak 5 ay sonra beni aradı senin bir günahın yok beni afet vb..dedi ama ben istemedim ailesi evlatlıktan red etti
Pina biliyormusun ben ailesiyle halen görüşüyorum abiler falan eltiler yiyenler ararlar beni ben aramsamda bana sitem ederler niye atamıyorsun diye
Ben neler yaşadım.neler atlattım yavrum
Jou suçları da var.ben olay çıkmasın diye sustumAayyy paremmm neelr yaşamıssın ama öylee hep meraj etmişimdir acaba niye boşandı neler oldu diye görüyomusun genede arıyolar senii çok seviyolar demekkii olsun onların bir suçu yok zatenn ailesi fln
Evet bu konuda sende çok haklısın boşver düşünme bitti gitti olan oldu adam pişman sen ona bakk sürüm sürümm sürünsün kopekkJou suçları da var.ben olay çıkmasın diye sustum
Neyse böyle oldu yazıyorum bazen diyorum tanıdık filan okur diye bu seferde.aman diyorum olursam olurum saklı gizli yalan bir şey yok ailesiyle görüşmek istemiyorum çünkü hep hatırlıyorum ve kopamıyorum olaylardan
Allaha havale ettimEvet bu konuda sende çok haklısın boşver düşünme bitti gitti olan oldu adam pişman sen ona bakk sürüm sürümm sürünsün kopekk
Ah canım ya. Erkek milleti işte, ne diyim.Ailesi iyiymis en azından.Bem istedim boşanmak 5 ay sonra beni aradı senin bir günahın yok beni afet vb..dedi ama ben istemedim ailesi evlatlıktan red etti
Pina biliyormusun ben ailesiyle halen görüşüyorum abiler falan eltiler yiyenler ararlar beni ben aramsamda bana sitem ederler niye atamıyorsun diye
Ben neler yaşadım.neler atlattım yavrum
Bu konuda çok haklısın canım. Istemiyorsan gorusme soyle ayni şekilde. Ben söylemiştim bir kisminaJou suçları da var.ben olay çıkmasın diye sustum
Neyse böyle oldu yazıyorum bazen diyorum tanıdık filan okur diye bu seferde.aman diyorum olursam olurum saklı gizli yalan bir şey yok ailesiyle görüşmek istemiyorum çünkü hep hatırlıyorum ve kopamıyorum olaylardan
Aynen bende öyleyim asla güvenemiyorum karşındaki belki dünyanın en iyi insani ama hadi buda öyle olursa korkum var aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumAh canım ya. Erkek milleti işte, ne diyim.Ailesi iyiymis en azından.
Aslinda suan bende kendime ağlıyorum.
14 sene sevgililik evlilik derken 52 günlük bebeğimle boşanmak istedigini, artik eskisi gibi sevmedigini soyledi.
Simdi cok mutluydum uzun yıllardan sonra hic bu kadar mutlu olmamıştım, yasadigimi hatırladım yeniden. Bir daha hayatıma hic kimseyi almam. Bu benim kendime verdiğim son şansımdi. Insanlara güvenmiyorum yasadigim olaylar yüzünden.
Soylemek yerine aramıyorum mesajlara cevap vermiyorum uzaklasmak istiyorumBu konuda çok haklısın canım. Istemiyorsan gorusme soyle ayni şekilde. Ben söylemiştim bir kismina
Bende aynıyım o hic gecmiyor malesef cok üzülerek söylüyorum. Bununlada normal tanıssaydım hicbirsey olmazdi. Isim düştüde tanistik. Arkadas olarak muhabbet ediyorduk, hatta ben abi diyordumAynen bende öyleyim asla güvenemiyorum karşındaki belki dünyanın en iyi insani ama hadi buda öyle olursa korkum var aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Bugün cuma gecesi bol dua zamanı rabbim gönlümüze göre versin ne diyyeim pinacimBende aynıyım o hic gecmiyor malesef cok üzülerek söylüyorum. Bununlada normal tanıssaydım hicbirsey olmazdi. Isim düştüde tanistik. Arkadas olarak muhabbet ediyorduk, hatta ben abi diyordum. Gece gündüz muhabbet edince olay buralara geldi.
Olsun ellerine saglık simdidenAksam kayinbabada misafirler cay icerken kendime soguk cay yapıp ictim. Foto cekemedim misafir varken
Canim ben ictim benim yerimede dua edin. Ben onu istiyorum baskasini degil. Hakkımda hayırlısı o olsun, o gelsin. Başkasını istemiyorum.Bugün cuma gecesi bol dua zamanı rabbim gönlümüze göre versin ne diyyeim pinacim
DeliKizlar ben 30 dk ya sarhoş olmus olucam sonrasi kayıt dışı. Yanlis birsey dersem affola. Yarin özür dilerim
He ben pina ayılsın diye dua et anladım kafam nerdeyseKokom dedin ya güzellikler sizi bekliyor diye ondan dedim dua et diye bana pina ya
Başka dul mu var ayol
Ben ayrılmak istemiyorum düzelsin istiyorumHe ben pina ayılsın diye dua et anladım kafam nerdeyse
Her namazımın arkasından dualarımdasınız canım benim sizde beni dualarınızda eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?