Nasil ya. Sana boşanmak istiyorum mu dedi sen mi bosadin. Evlenmeden önce ne kadar zaman beraberdiniz
Bem istedim boşanmak 5 ay sonra beni aradı senin bir günahın yok beni afet vb..dedi ama ben istemedim ailesi evlatlıktan red etti

Pina biliyormusun ben ailesiyle halen görüşüyorum abiler falan eltiler yiyenler ararlar beni ben aramsamda bana sitem ederler niye atamıyorsun diye

Ben neler yaşadım.neler atlattım yavrum

Aayyy paremmm neelr yaşamıssın ama öylee hep meraj etmişimdir acaba niye boşandı neler oldu diye görüyomusun genede arıyolar senii çok seviyolar demekkii olsun onların bir suçu yok zatenn ailesi fln

Aayyy paremmm neelr yaşamıssın ama öylee hep meraj etmişimdir acaba niye boşandı neler oldu diye görüyomusun genede arıyolar senii çok seviyolar demekkii olsun onların bir suçu yok zatenn ailesi fln
Jou suçları da var.ben olay çıkmasın diye sustum
Neyse böyle oldu yazıyorum bazen diyorum tanıdık filan okur diye bu seferde.aman diyorum olursam olurum saklı gizli yalan bir şey yok ailesiyle görüşmek istemiyorum çünkü hep hatırlıyorum ve kopamıyorum olaylardan

Evet bu konuda sende çok haklısın boşver düşünme bitti gitti olan oldu adam pişman sen ona bakk sürüm sürümm sürünsün kopekk

Ah canım ya. Erkek milleti işte, ne diyim.Ailesi iyiymis en azından.
Aslinda suan bende kendime ağlıyorum.
14 sene sevgililik evlilik derken 52 günlük bebeğimle boşanmak istedigini, artik eskisi gibi sevmedigini soyledi.
Simdi cok mutluydum uzun yıllardan sonra hic bu kadar mutlu olmamıştım, yasadigimi hatırladım yeniden. Bir daha hayatıma hic kimseyi almam. Bu benim kendime verdiğim son şansımdi. Insanlara güvenmiyorum yasadigim olaylar yüzünden.

Bu konuda çok haklısın canım. Istemiyorsan gorusme soyle ayni şekilde. Ben söylemiştim bir kismina

Aynen bende öyleyim asla güvenemiyorum karşındaki belki dünyanın en iyi insani ama hadi buda öyle olursa korkum var aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Reactions: Jou
Aksam kayinbabada misafirler cay icerken kendime soguk cay yapıp ictim. Foto cekemedim misafir varken

Aynen bende öyleyim asla güvenemiyorum karşındaki belki dünyanın en iyi insani ama hadi buda öyle olursa korkum var aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Bende aynıyım o hic gecmiyor malesef cok üzülerek söylüyorum. Bununlada normal tanıssaydım hicbirsey olmazdi. Isim düştüde tanistik. Arkadas olarak muhabbet ediyorduk, hatta ben abi diyordum. Gece gündüz muhabbet edince olay buralara geldi.

Bugün cuma gecesi bol dua zamanı rabbim gönlümüze göre versin ne diyyeim pinacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…