- 27 Mart 2019
- 30.065
- 110.026
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.661
Aynen içince gelicek miSeni vururummmmm yeter amaaa haaa şimdi başladın içkilere kendine gell pina niyr onun yüzünden kendini bitiriyorsun yaa o orda mutluyken sen burda üzülüp durursan kendine yapmış olursun
Gelsede ne olcak gene yapmiycakmı sanki ona sinirleniyorum yaa adam orda mutlu keyfi yerindee umurunda değil ne arar ne sorar ama bu kızz içicekk kendine yapıyorr işte boşu boşuna bitiriyor kendini yaAynen içince gelicek mi
Vallahii pinoş kusura bakma harbi çocuk gibisinn harbi bakk dellendim burdaa
Off oofffffKonuyu değiştirelim mi ben bu gece öleceğimi bilsemde bunu yapicam cunku. Uyuyamıyorum uyumak istiyorum antidepresan falan hicbirsey uyutmuyor. Uyumak istiyorum. Bir kac saati en azından hatırlamak istemiyorum
Ayy kızma da pina demeden duramayacam zıkkım iç
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun ballar
Üzme kendini gelip geçici bunlar
O kahve fincanın öleremm ne güzeldir oyleDayı evi manzaralı kahvem Eki Görüntüle 2891382
Teyzemin fincnqı bende sevdimO kahve fincanın öleremm ne güzeldir oyle
Yok oğlu babasıyla tatile gitmiş keşke olsaymışta içemezdi en azındanAyy kızma da pina demeden duramayacam zıkkım iç
Ne Olucak geçecek mi içince ayrıca sen ayrılmış çocuklu birisin daha sağlam olman gerek boş ver canına yazık değil mi oğlun görmesin aman ha
O teyzoşkoo baanda göndersin o fincanıTeyzemin fincnqı bende sevdim
Bilmiyordum offf pina offYok oğlu babasıyla tatile gitmiş keşke olsaymışta içemezdi en azından
Bir sürü fincanın var hepsi çok güzel daha ne istiyorsunO teyzoşkoo baanda göndersin o fincanı
Biliyorsun fincanlara hastasıyım
Tabi canım bilmexmiyimO teyzoşkoo baanda göndersin o fincanı
Biliyorsun fincanlara hastasıyım
Yarasın ama keyfine iç içiyorsan değmez başkasına
Canimsin. Buda gecer. Pasam tatilde 10 gundur yok. 2 gun sonra gelicekAyy kızma da pina demeden duramayacam zıkkım iç
Ne Olucak geçecek mi içince ayrıca sen ayrılmış çocuklu birisin daha sağlam olman gerek boş ver canına yazık değil mi oğlun görmesin aman ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?