- 18 Kasım 2020
- 20.586
- 49.673
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #7.241
iyiyim çok şükür canım beniimMinnosum şimdi seni etiket yapıp soracaktım sen benden önce davrandıniyiyim şükür sen nasılsın nasıl oldun
Evettt çokta güzle uyuyorum yaKışın uykuya doyulmuyor havada kapalı olunca
Aynen oyle bebişim elimizdend ebirsye gelmiyor maaleseff dua etmekten başkaHepimiz bir gün o anı yaşayacağız canım dünyanın kanunu işte geldik gideceğiz
Bir iki saate içebilirim kuzum. yapmadan yazayım o halde
Bende iyiyim kuzum şüküriyiyim çok şükür canım beniimsen nasılsın
Mevsimsel uyuma süresi değişiyor demekkiEvettt çokta güzle uyuyorum ya
Aynen oyle bebişim elimizdend ebirsye gelmiyor maaleseff dua etmekten başka
Kuzzzz kimle konuştun cinlerlemiiMevsimsel uyuma süresi değişiyor demekki
Bugün bende ayılamadım ya sabah 7de uyandım tlfa konuştum ne konuştuğumu da hatırlamıyorum
Daha iyiyim canım çok şükürBende iyiyim kuzum şükürkafani topladın mı
Ohh şükür canım, tartışmalar bu dönemde hep olur böyle düşünDaha iyiyim canım çok şükür
Buluşucaklar yarınn onun yerine bende çok heyecanlandımmOhh şükür canım, tartışmalar bu dönemde hep olur böyle düşün
sosyalim ama bende stresliyim biraz sakin davranması gerek hak veriyorum çok yük var üzerinde ama benimde var ☺Ohh şükür canım, tartışmalar bu dönemde hep olur böyle düşün
Ooooooooo vay beee olaya geelllBuluşucaklar yarınn onun yerine bende çok heyecanlandımm
Aboooo o ne kız AnaammmKuzzzz kimle konuştun cinlerlemii
Yarın buluşunca geçer, iki mucuk mucuk bitti gittisosyalim ama bende stresliyim biraz sakin davranması gerek hak veriyorum çok yük var üzerinde ama benimde var ☺
Ne söyledin kız adama o saatteAboooo o ne kız Anaammm
Ayıldıktan sonra baktım eşim aramış Allahtan
bizde jou ile konuşuyorduk iki öpücükle sakinleşiirYarın buluşunca geçer, iki mucuk mucuk bitti gitti
Hemde ne mucuk mucukkkYarın buluşunca geçer, iki mucuk mucuk bitti gitti
Hahahahaha cocommmmmmmmmAboooo o ne kız Anaammm
Ayıldıktan sonra baktım eşim aramış Allahtan
bizde jou ile konuşuyorduk iki öpücükle sakinleşiir
Alev alevHemde ne mucuk mucukkk
Vuuu hemde nasılllbizde jou ile konuşuyorduk iki öpücükle sakinleşiir
Birşey istiyor musun diye aramış kuzum bende yok demişim kapatmışımNe söyledin kız adama o saatte
Hatta sosyalimmm etrafı kapatalımmmAlev alevortalık yangın yeri şehri alarma gecirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?