- 18 Kasım 2020
- 20.578
- 49.649
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.201
yarın çalışmıyorummmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canısım,Günaydın ballarım![]()
Allah güzel sabır versin onlara.Kızlarr elim ayağım boşaldı bianda alt komşumuz vardi kocası trafik kazasında vefat ettii 5 6 sene once çocuğuda var kadında kocası vefat ettikten sonra hasta oldu karaciğer hastası üzüntüden ağlamaktan çok etkilendii 35 yaşında o vefat etti şuan kadının annesi babasıyla yaşıyolardı burda ben inemedim cok hassasım annem dedi sen gelme belkii hamilesin allah korusun üzütünden birsey olur bu konuda annem indi hemen çok kötü oldum yaaa elektriklerde kesildii o an ellerim titredi şuan annesi kızım gittii kızım diye diye bağrıdı![]()
Amiinn inşaallahh 35 yaşında vefat edenAllah güzel sabır versin onlara.
Kaç yaşında evlat kaybetmek de zor olmalı.
Kv vefat edince dedegil de çok üzüldü. Daha önce de teyzemiz dogumda vefat etmis. Dedegilin 2 çocuğu yetişkin yaşta vefat etmis yani. O da bir imtihan... Allah metanet versin hepsine.
ilk otobüse bilet alırımYiihhhuuuuuuu![]()
Allah sabır versin çok zor evlat acısı o acıyı ben bilirim nasıl bi his olduğuKızlarr elim ayağım boşaldı bianda alt komşumuz vardi kocası trafik kazasında vefat ettii 5 6 sene once çocuğuda var kadında kocası vefat ettikten sonra hasta oldu karaciğer hastası üzüntüden ağlamaktan çok etkilendii 35 yaşında o vefat etti şuan kadının annesi babasıyla yaşıyolardı burda ben inemedim cok hassasım annem dedi sen gelme belkii hamilesin allah korusun üzütünden birsey olur bu konuda annem indi hemen çok kötü oldum yaaa elektriklerde kesildii o an ellerim titredi şuan annesi kızım gittii kızım diye diye bağrıdı![]()
nasılsın emmam hep erkenciyim kuzum yaGünaydın canısım,
Pek bi erken msj yazmissin mâşâallah sana![]()
Dimiii allah sabır versin ya çocuğu uyuyomuş şuan söyleyememişler ne annesi kaldı ne babasıAllah sabır versin çok zor evlat acısı o acıyı ben bilirim nasıl bi his olduğu
Allah sevdiklerimizi sınamasın bizi
Agir bir semptom geçirdiğimi bilirim
Basiniz sagolsun canım Allah butun sevdiklerine sabır versinKızlarr elim ayağım boşaldı bianda alt komşumuz vardi kocası trafik kazasında vefat ettii 5 6 sene once çocuğuda var kadında kocası vefat ettikten sonra hasta oldu karaciğer hastası üzüntüden ağlamaktan çok etkilendii 35 yaşında o vefat etti şuan kadının annesi babasıyla yaşıyolardı burda ben inemedim cok hassasım annem dedi sen gelme belkii hamilesin allah korusun üzütünden birsey olur bu konuda annem indi hemen çok kötü oldum yaaa elektriklerde kesildii o an ellerim titredi şuan annesi kızım gittii kızım diye diye bağrıdı![]()
Amiin kuzum benimBasiniz sagolsun canım Allah butun sevdiklerine sabır versin
İyiyim şükür canısım.nasılsın emmam hep erkenciyim kuzum ya![]()
mekanı cennet olsun çok üzüldüm yaKızlarr elim ayağım boşaldı bianda alt komşumuz vardi kocası trafik kazasında vefat ettii 5 6 sene once çocuğuda var kadında kocası vefat ettikten sonra hasta oldu karaciğer hastası üzüntüden ağlamaktan çok etkilendii 35 yaşında o vefat etti şuan kadının annesi babasıyla yaşıyolardı burda ben inemedim cok hassasım annem dedi sen gelme belkii hamilesin allah korusun üzütünden birsey olur bu konuda annem indi hemen çok kötü oldum yaaa elektriklerde kesildii o an ellerim titredi şuan annesi kızım gittii kızım diye diye bağrıdı![]()
biraz sinirlendi emmam gelir ama bir süre sonraİyiyim şükür canısım.
Dut'uma üzüldüydüm, niye gitti o yavru?
Bende şoka girdim zaten bağrış duyuyunca kocasının gidişine dayanamadı cokta severek evlenmişler hic kavgaları duyulmazmış halam anlatıyodu banamekanı cennet olsun çok üzüldüm ya
Ne istiyorlar kadınlardan valla.O zaten erkek kesinlikle insan yeni üyelik açıp hep mi +18 konu acar
rabbim kabrı nur mekanını cennet etsinBende şoka girdim zaten bağrış duyuyunca kocasının gidişine dayanamadı cokta severek evlenmişler hic kavgaları duyulmazmış halam anlatıyodu bana
Amiinn herşey sabırrr oyüzden sevdiklerimizi kırmamak gerek ❤rabbim kabrı nur mekanını cennet etsin